reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
hmm Beta albo poczekaj
hmm ja na razie nie wiem w związku się popieprzyło więc chyba nie miejsce i czas teraz by był na dzieciątko :(

marc- w zwiazku sie popieprzyło ,ale mysle ze lepiej bedzie jak pojdziesz do lekarza , uspokoisz sie , jesli wyjdzie ze nie jesteś bedziesz mogla inaczej podejsc do sprawy , do waszego zwiazku :) głowa do góry -będzie dobrze kochana:):*:*:*:*:*

TakaJednaKobitka-moze jeszcze troche poczekaj :) jesli @ nie przyjdzie leć na betę :)

Witam:-)

Dziewczyny życzę Was z całego serca zaciążenia:-)

Marc ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza i zapytała dlaczego tak jest. Może teraz przez stres spóźnia Ci się @ albo może faktycznie fasolinka się zadomawia. kochana współczuje Ci strasznie i mam nadzieję, że się trzymasz:-* może piszę tutaj malutko i od niedawno ale pamiętaj, że tu jesteśmy:-)

Takajednakobitka ja tez bym Ci radziła zrobić betę jednak ona jest dokładniejsza niż test sikany:-) trzymam kciuki!

Inez może siostra przekaże Ci ciążowe fluidki:-)

a mnie strasznie bolą piersi, normalnie wytzrymać się nie da, jak chodzę to mam wrażenie, że mi się urwą...:/ w niedziele mam dostać @ i mam wielka nadzieję, że nie dostanę:-D

Hej :-) U mnie @ dalej ani śladu :rofl2: Dzisiaj znowu intensywnie się ruszałam i nic nawet brzuch nie zabolał:-p W sumie jakby wliczyć dzień w którym miałam dostać to spóźnia mi sie już 3 dni :szok:
Chyba zrobię jeszcze jeden z apteki a jak dalej nie będzie nic wiadomo to namówię przyjaciółkę żeby na bete ze mną podjechała bo sama się boje ( taki ze mnie straszek że mogę przy pobieraniu zemdleć a do domu trochę km mam:-D)

reklama
TakaJednaKobitka-wypij lampke czerwonego wina ;p podobno pomaga:p hehe no ale ja tam mysle ze Ty juz tam masz malutka fasoleczke :p zrob tesciora 2 albo ta bete :D bo ja juz nie moge sie doczekac tej dobrej nowiny :p :):):):):)

Patrycjaa- Tobie również życze fasolki i oby ta wredna @ nie przyszła !!!!!:):):):):):)) powodzenia:p ;*

Do góry