Czesc dziewczyny....
Dzisiaj zrobilam kolejny test i kreska druga jest juz rozowa. Objawy? to juz moja trzecia ciaza i inna od tych wczesniejszych. Wiedzialam od samego poczatku ,ze cos sie dzieje we mnie.Piersi mnie bardzo bola,nie moge patrzec na wedline,dzisiaj nawet wzielam sobie kawalek szynki konserwowej i tak szybko musialam ja wypluc bo mnie zemdlilo.Zaczelam jesc ryby ,od dwoch tygodni jem praktycznie tylko ryby w kazdej postaci,konfiture jablkowa i zolty ser bo nic innego mi nie smakuje. Zmoich obliczen to 5 tydzien ,ale wczesniejszy "@ mi sie spoznil o 5 dni i od tamtej pory w sumie czuje sie inaczej ,wiec jesli stalo sie to wczesniej to bylby juz 9 tydzien. Nie ide narazie do lekarza ,bo tu w norwegii przy kolejnej ciazy z kobietami sie nie cackaja.Za 5 tygodni moj gin wraca do pracy i wtedy do niego pojde .Wypadalby wtedy 10 tydzien to akurat pasuje by zrobic USG.O ile mi zrobia,bo w pierwszych dwoch ciazach mialam USGdopiero w 15 tygodniu. Tutaj nie stresuja ciezarnych.Gdybym byla w grupie zagrozenia to wtedy tak. Obie ciaze byly bez zadnych komplikacji i mam nadzieje,ze i ta bedzie taka.Glowa mnie boli czesto,jest mina zmiane cieplo i zimno.I w sumie to nie mam apetytu,ale musze jesc.Dzisiaj rano wstalam i pierwszy raz mnie zemdlilo.
Trzymajcie za mnie kciuki ,bede tu czesto zagladac.
Zycze wszystkim powodzenia!