reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

dzięki dziewczyny za wsparcie jutro testuje.. jak będzie I krecha to daje spokój ja mam pco i u mnie cykle nie wyglądają normalnie nie mam w ogóle owulki ani @ wszystko to musze mieć ciągle wywoływane cały czas do gina na monitoring.. te 9 miesięcy to może nie dużo ale mnie wymęczyło... muszę od tego odpocząć... mam 22 lata więc mam jeszcze czas...

Bafinko, to Ty nie wiele starsza ode mnie jestes :) Nie poddawaj się. Młoda kobieta ma duże szanse na dzidzie. Ja mam wiele problemów zdrowotnych.. A wierze, ciągle wierze.

Zaczęłam nerki leczyć! ;D Jeden plus w końcu ;) Mobilizacja..

reklama
Bafikno to jestes w moim wiek:) Kochana ja o malucha stralam sie 2 lata i po 2 latach sie udalo dopiero,nie jest wcale tak latwo zajsc w ciaze,ale jestes mloda wiec sie uda napewno. Ja trzymam mocno kciuki by to bylo jak najszybciej:)

bafinko anulka ma racje zrelaksuj się dzidzia zawsze przychodzi w naj mniej oczekiwanym momencie:) zobaczysz jak nie będziesz myśleć o tym wtedy się uda:):)ja trzymam kciuki:):) a ja jutro lece po test i w sobote sie okaże czy się udało mam wielką nadzieje ze tym razem się uda:):) ale jakby nie będziemy dalej próbować :)i bafinko patrz na to z dobrej strony naprawde uda ci się :) jak każdej z nas:):)

laseczki udało się!!! wiedziałam to od razu po zapłodnieniu potem zwątpiłam jak wyszła jedna krecha ale dziś drugi teścik i są dwie grube krechy:) ja i mężuś jesteśmy prze szczęśliwi:) dziękuje za trzymane kciuki i fluidki:):**

laseczki udało się!!! wiedziałam to od razu po zapłodnieniu potem zwątpiłam jak wyszła jedna krecha ale dziś drugi teścik i są dwie grube krechy:) ja i mężuś jesteśmy prze szczęśliwi:) dziękuje za trzymane kciuki i fluidki:):**

No i widzisz?? Udało się! Super!!! Gratuluję :) Wyślij fluidkiii..... ;)

Eh, teraz to chyba tylko ja zostałam..

:-)Bafinka KOchana bardzo sie ciesze ze sie udało:)super sa wyczekiwane dwie kreseczki;)GRATULACJE KOCHANA ;* wierzyłam ze sie uda;) super <jupi> ale sie ciesze;):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) buziaki kochana;)

xXxIzuLQaxXx kochana ty sie nie poddawaj tez bedziesz miała zaniedługo dwie magiczne kreseczki na tescie;) trzymam kciuki;*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry