reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Hej kobietki:) byłam dzisiaj u lekarza hmmm w sumie po dwóch tygodniach nie poszłabym ale mój narzeczony jęczał jak dziecko powiedział mi ze nic nie widac zadnych zmian ciążowych izeby czekać do miesiączki a jak nie przyjdzie 18 to mam zrobic test 21 wtedy bedzie wiarygodny i przyjsc 28 stycznia hmm.... ale nadal mnie boli podbrzusze piersi mdli mnie i czuje sie słabo najchetniej był cały czas spała a wstac rano to graniczy z cudem :)w ciąż czuje ze mi mokro nawet zakladam wkladke bo sie nie da mam wrażenie jakbym miała dostac miesiaczke ale tak mam juz od 2 tygodni hmmm...jak myslicie?

Ja mysle ze do lekarza poszlas zawczesniej i dlatego nic nie zobaczyl w sumie przed miesiaczka sie nie chodzi, musisz zebrac w sobie troche cierpliwosci;-). Piszesz ze termin miesiaczki masz na 18??? To i test tego dni mozesz robic, jezeli jestes w ciazy juz powinny pokazac sie dwie kreseczki a jezeli chcesz miec wieksza pewnosc zrob badanie z krwi. Co do objawow czasem potrafia naprawde zmylic czlowieka a na mdlosci moim zdaniem jeszcze zawczesniej i jeszcze jedno pytanko dlugo juz sie staracie o dzidzie???? Trzymam kciuki zeby ten cykl byl owocny;-)

dzień dobry wszystkim:) wpadłam sie przywitać:) w śrobe byłam u gina narazie nie widzać dzidzi tylko pęcherzyk ciążowy lekarz powiedział ze wszystko jest ok:) już nie mogę doczekać sie kolejnej wizyty.. a to dopiero 9 lutego... co do objawów to nabrzmiałe i powiększone sutki i senność...l czuje się juk na kacu.. i to wszystko:) aż czasami sie martwie ze nie mam typowych objawów wymiotów itp....

reklama
Do góry