reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

hej mam pytanie odnosnie wczesnej ciazy...Otóż dzisiejsza cala noc prawie nie przespalam bo bolala mnie glowa,gdy wstalam dzis rano z bolem glowy to odrazu zaczelo mnie mdlic i zwymiotowalam juz dwa razy.. miesiaczka spoznia mi sie juz 4 dzien..podejżewam ze zaciążyłam.. testu jeszcze nie robilam, dzis zrobie..
Czy ktoras z was miala takie dolegliwosci na poczatku??

Z tego co pamiętam to wymioty miałam dopiero ok 6 tygodnia ciąży. I tak było w jednej i w drugiej

reklama
podziwiam Twoje żelazne nerwy, mnie się @ spóźniała 1 dzień i już testowałam :) (niestety test wyszedł negatywnie bo te spóźnienia były spowodowane odstawieniem tabletek antykoncepcyjnych i wahaniami hormonalnymi).

zrób test jak najszybciej (najlepiej z porannego moczu) i daj znać co wyszło!

pozdrawiam

Ja w ogóle nie wymiotowałam ani w pierwszej, ani w obecnej ciąży.
Ale ja również podziwiam cierpliwość, ja teraz testowałam już w dzień spodziewanej @ po południu :p

do NADALKA - na samym pocztku bolala cie? moze czolo? bo mnie czolo bolalo..potem przeszlo po dwóch pawiach heh;-)
teraz sie czuje jak bym byla na jakims kacu..wczesniej sie położyłam poleżeć ale nie usnęłam..

Nie dlugo za testuje tzn. dzis..czekam na testy i kwas foliowy..za jakas godzinke dam znac jaki wynik..

Dziewczyny mam pytanie, jesli jestem w ciazy to w ktorym tyg..? ostatnia miesiaczke mialam 25 września.. mi wychodzi ze jakos 5 tydzien??

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, ja już testowałam w pon, wyraźnie 2 kreski, w środę byłam u gina, i była kropeczka 2mm. Dostałam leki na podtrzymanie i narazie ok. Nastepna wizyta 7 listopada i zobaczymy.
Dlatego testuj już, jeśli coś jest to będzie 2 kreska.
mnie co jakiś czas boli głowa, mam powoli małe nudności i ogólnie mega zmeczenie.

Do góry