msdracula
Fanka BB :)
może tak byc, owulacja nie zawsze wypada równo w połowie cyklu, jak pojawi się później to termin @ też się przesunie, czyli test może jeszcze nie wyjść. na jednym forum dziewczyna pisała, że zaszła w ciąże 4 dni przed planowaną @ i test wyszedł pozytywny dopiero dwa tygodnie później. A ile minęło dni od terminu @?
już doczytałam, to możesz śmiało jutro zrobić z samego rana test albo jak masz dużo cierpliwości to poczekać jeszcze parę dni na ewentualną @
już doczytałam, to możesz śmiało jutro zrobić z samego rana test albo jak masz dużo cierpliwości to poczekać jeszcze parę dni na ewentualną @
Ostatnia edycja:
ehhh ile jeszcze przede mną..

okropnie bolą i to jedyne co tak daje popalić;-) aaa no i oczywiście spanie! ciągle bym spała! wczoraj już o 20.30 mnie nie było;-)

Dała mi naproxen do smarowania i taki płyn, którym podobno nawet niemowlaczki można smarować, więc jestem już troszkę spokojniejsza. Poza tym mam 26 lat, a jestem zdziwiona jak małe dziecko, że mogę mieć dzidzię
Poza tym zastanawiałam się momentami czy aby nie jestem bezpłodna, bo było tyle możliwości ciąży, a tu taki bęc
( co ta psychika potrafi ) a teraz jak już się naprawdę udało to nic