reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża

Hej dziewczyny
Zrobilam dzis test i wyszly 2 krechy .Jedna mocna drufa slaba ale widoczna ..Jak myslicie czy to ciaza ? Jest weekend wiec dopiero w poniedzialek pojde do lekarza.
Objawy jak przed miesiaczka plus male plamienie . No i palic nie dam rady :-)

reklama
Niestety nie jest to takie proste jesli chodzi o bete dlatego ze mieszkam w UK. Dlatego to nie przez upały - tutaj za ciepło nie jest. Umowilam sie do pl kliniki ale dopiero na poniedzialek.
No tych przepisów w uk nie rozumiem w ogole.. tam to jest masakra jeśli chodzi o ciążę. Ale po tym czasie testy powinny wychodzić już wyrazne chyba ze Owu Ci sie przesunęła

reklama
Niestety nie jest to takie proste jesli chodzi o bete dlatego ze mieszkam w UK. Dlatego to nie przez upały - tutaj za ciepło nie jest. Umowilam sie do pl kliniki ale dopiero na poniedzialek.
Szczerze chyba rzadko sie zdarza, zeby testy wychodziły negatywnie, a była ciąża . Szczególnie ze zrobiłaś kilka. Wgl dziwny ten płyn z piersi... siara pokazuje sie w połowie ciąży gdzies.
Chociaż np tez czułam dyskomfort przy stosunku jak byłam w ciąży ale jesCze o tym nie wiedziałam, choć oczywiście to nie jest wyznacznik

Cześć dziewczyny, mam pytanie...
- 9 dni spóznia sie @
- naprzemienne kłócie w jajnikach
- jednorazowe omdlenie
- sporadyczne zawroty głowy
- mdłości wieczorami
- czeste oddawanie moczu
- ból i obrzmienie piersi
- przy ucisku z prawej piersi wydobywa sie przezroczysty płyn (dosłownie kropelka)
- ktosty na dekolcie (moja ciocie całą wysypało w ciąży)
- 9 dni temu po stusunku dostałam dziwnego skurczku macicy co mnie przeraziło

No, ale do tego wszystkiego testy negatywne. Czy to jest możliwe?
Jeszcze jakby to był jeden test, a kilka negatywnych to raczej nie ciąża

Cześć dziewczyny, mam pytanie...
- 9 dni spóznia sie @
- naprzemienne kłócie w jajnikach
- jednorazowe omdlenie
- sporadyczne zawroty głowy
- mdłości wieczorami
- czeste oddawanie moczu
- ból i obrzmienie piersi
- przy ucisku z prawej piersi wydobywa sie przezroczysty płyn (dosłownie kropelka)
- ktosty na dekolcie (moja ciocie całą wysypało w ciąży)
- 9 dni temu po stusunku dostałam dziwnego skurczku macicy co mnie przeraziło

No, ale do tego wszystkiego testy negatywne. Czy to jest możliwe?
Mogą to być problemy hormonalne. Zwłaszcza ten płyn z piersi może wskazywać na za wysoką prolaktynę. Reszta objawów może być jedynie subiektywna.

reklama
Do góry