• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to ciąża?

reklama
Ja miałam takie blade kreski na początku obu ciąż. Dziewczyny zawsze mnie dziwi, że pytacie czy blada kreska to ciąża. Gdyby test nie wykrył hormonu hcg to nie byłoby żadnej kreski. A Ty zrobiłaś aż 3 testy xD Ja nie mogę się doczekać aż będę miała taką jeszcze jedną kreskę i drugiego dzidziusia 🍼👶 Tak czy siak pozostaje się umówić za jakiś czas do gina i cieszyć ciążą ☺

Dostalam wyniki bety.. I teraz się martwię bo mam na poziomie 54 czyli teoretycznie 4 tydzień ale licząc od okresu to byłby już ponad 5 tydzień bo miesiączkę mialam 29 listopada...
Teraz jak na szpilkach do konsultacji z lekarzem
Na razie nie ma co się martwić. Ja miałam bete chyba w 5 tyg 1024 a 10 dni potem była ponad 15 tys ale każda ciąża jest inna i normy są bardzo rozpiete. Powtórz bete za kilka dni i sprawdz na jakims kalkulatorze przyrost. Ja myślę, że to bardzo mloda ciąża, a serduszko było u mnie widać dopiero 21 lipca a ostatnią miesiączke mialam 3 czerwca więc tyle czasu się martwilam. Moja blada kreska i długo niewidoczne serduszko urodzi się za 2 miesiące 😍

Na razie nie ma co się martwić. Ja miałam bete chyba w 5 tyg 1024 a 10 dni potem była ponad 15 tys ale każda ciąża jest inna i normy są bardzo rozpiete. Powtórz bete za kilka dni i sprawdz na jakims kalkulatorze przyrost. Ja myślę, że to bardzo mloda ciąża, a serduszko było u mnie widać dopiero 21 lipca a ostatnią miesiączke mialam 3 czerwca więc tyle czasu się martwilam. Moja blada kreska i długo niewidoczne serduszko urodzi się za 2 miesiące 😍
Trochę mnie uspokoiłas. No nic pojde w czwartek na bete

Dziękuję dziewczyny! Tak strasznie się martwię
Ja też się martwilam strasznie, nawet bylam w szpitalu bo miałam skrzepy i krew i dopiero właśnie wtedy było widać serduszko, także trzymam kciuki i tak naprawdę tylko czas pokaże prawdę. A jak nawet bedziesz miała niską bete, ale w tych widelkach i przyrost bedzie zbaczy że jest okej i może nawet wymiotować nie będziesz ;) bo slyszalam ze im wyzsza beta tym gorsze dolegliwości ale ile w tym prawdy tego nie wiem. W nowym roku życzę usłyszenia serduszka a w okolicach sierpnia szybkiego i bezbolesnego porodu i radości z bobasa🍼👶😍🎉

Ja też się martwilam strasznie, nawet bylam w szpitalu bo miałam skrzepy i krew i dopiero właśnie wtedy było widać serduszko, także trzymam kciuki i tak naprawdę tylko czas pokaże prawdę. A jak nawet bedziesz miała niską bete, ale w tych widelkach i przyrost bedzie zbaczy że jest okej i może nawet wymiotować nie będziesz ;) bo slyszalam ze im wyzsza beta tym gorsze dolegliwości ale ile w tym prawdy tego nie wiem. W nowym roku życzę usłyszenia serduszka a w okolicach sierpnia szybkiego i bezbolesnego porodu i radości z bobasa🍼👶😍🎉
Oby oby ❤️ nie wazne waga plec kolor oczu byleby zdrowe!

reklama
Nerwy nie pomogą, a szkodzą i Tobie i dziecku.
Sprawdź przyrost bety i czekaj, bo na wizytę za wcześnie, dopiero się będziesz denerwować, jak lekarz Ci powie, że jeszcze kompletnie nic nie widać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry