E
Ewka34
Gość
Miałam taka sama i ma obecnie 17 miesięcyTo moja ,obecnie 3 miesięczna córeczka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam taka sama i ma obecnie 17 miesięcyTo moja ,obecnie 3 miesięczna córeczka
Na razie nie ma co się martwić. Ja miałam bete chyba w 5 tyg 1024 a 10 dni potem była ponad 15 tys ale każda ciąża jest inna i normy są bardzo rozpiete. Powtórz bete za kilka dni i sprawdz na jakims kalkulatorze przyrost. Ja myślę, że to bardzo mloda ciąża, a serduszko było u mnie widać dopiero 21 lipca a ostatnią miesiączke mialam 3 czerwca więc tyle czasu się martwilam. Moja blada kreska i długo niewidoczne serduszko urodzi się za 2 miesiąceDostalam wyniki bety.. I teraz się martwię bo mam na poziomie 54 czyli teoretycznie 4 tydzień ale licząc od okresu to byłby już ponad 5 tydzień bo miesiączkę mialam 29 listopada...
Teraz jak na szpilkach do konsultacji z lekarzem
Trochę mnie uspokoiłas. No nic pojde w czwartek na beteNa razie nie ma co się martwić. Ja miałam bete chyba w 5 tyg 1024 a 10 dni potem była ponad 15 tys ale każda ciąża jest inna i normy są bardzo rozpiete. Powtórz bete za kilka dni i sprawdz na jakims kalkulatorze przyrost. Ja myślę, że to bardzo mloda ciąża, a serduszko było u mnie widać dopiero 21 lipca a ostatnią miesiączke mialam 3 czerwca więc tyle czasu się martwilam. Moja blada kreska i długo niewidoczne serduszko urodzi się za 2 miesiące![]()
Dziękuję dziewczyny! Tak strasznie się martwięZ córka w 33tyg miałam 758 A teraz w tym samym dniu 4500 więc reguły nie ma![]()
Nie martw się na zapas bo szkoda nerwów. Powtórz sobie bete jeśli przyrost będzie prawidłowy to zacznij się cieszyć ciąża A nie zamartwiac.Dziękuję dziewczyny! Tak strasznie się martwię
Ja też się martwilam strasznie, nawet bylam w szpitalu bo miałam skrzepy i krew i dopiero właśnie wtedy było widać serduszko, także trzymam kciuki i tak naprawdę tylko czas pokaże prawdę. A jak nawet bedziesz miała niską bete, ale w tych widelkach i przyrost bedzie zbaczy że jest okej i może nawet wymiotować nie będzieszDziękuję dziewczyny! Tak strasznie się martwię
Oby obyJa też się martwilam strasznie, nawet bylam w szpitalu bo miałam skrzepy i krew i dopiero właśnie wtedy było widać serduszko, także trzymam kciuki i tak naprawdę tylko czas pokaże prawdę. A jak nawet bedziesz miała niską bete, ale w tych widelkach i przyrost bedzie zbaczy że jest okej i może nawet wymiotować nie będzieszbo slyszalam ze im wyzsza beta tym gorsze dolegliwości ale ile w tym prawdy tego nie wiem. W nowym roku życzę usłyszenia serduszka a w okolicach sierpnia szybkiego i bezbolesnego porodu i radości z bobasa
![]()