patrycjal755
Początkująca w BB
Hej, dziś zrobiłam test i widzę druga jasną kreskę co myślicie ? Testy owulacyjny owulacje wskazywały na 12 stycznia .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam dziś betę pewnie wieczorem wyniki i kolejny testWedług mnie test pierwszy może byc pozytywny, drugi hmm .. chyba wygląda trochę na zalany, zrób betę dziś i jeśli będzie pozytywną, powtórz za 2 dni, będziesz miała wszytsko jasnemi na początku testy wychodziły blade, ale beta jednoznaczna
Jak zrobiłaś betę to po co kolejny test? Lepszego potwierdzenia nie dostaniesz i nikt Ci ciąży nie zabierzeZrobiłam dziś betę pewnie wieczorem wyniki i kolejny test![]()
Niestety pracuje w laboratorium chemicznym dlatego chce być pewna jak najwcześniejJak zrobiłaś betę to po co kolejny test? Lepszego potwierdzenia nie dostaniesz i nikt Ci ciąży nie zabierze![]()
Ale nadal nie rozumiem jaki ma sens wykonywanie kolejnego testu skoro zrobiłaś betę?Niestety pracuje w laboratorium chemicznym dlatego chce być pewna jak najwcześniej![]()
Ojej, dla frajdyAle nadal nie rozumiem jaki ma sens wykonywanie kolejnego testu skoro zrobiłaś betę?![]()
Heheh coś w tym styluOjej, dla frajdy![]()