O
oliwkaa14352
Gość
Przedwczoraj rano zrobilam test kolo 8 rano i wyszedł pozytywny
Wczoraj kolo 12:00-13:00 robiłam to negatywny
A dzisiaj rano zrobilam koło 8:00 to pozytywny
Myślicie ze to ciąża czy nie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Testy z firmy pink też pokazywały mi dwie kreski a ciąży pare miesięcy temu nie było . I się obawiam że te też mnie w błąd wprowadzają. Ale skoro wychodzą pozytywne dopiero od paru dni to chyba jednak coś na rzeczy .No pewnie, że pozytywny,
a kiedy masz mieć miesiączke? Mi się nigdy nie zdarzyło żeby wyszedł mi pozytyw a nie byłabym w ciąży.Testy z firmy pink też pokazywały mi dwie kreski a ciąży pare miesięcy temu nie było . I się obawiam że te też mnie w błąd wprowadzają. Ale skoro wychodzą pozytywne dopiero od paru dni to chyba jednak coś na rzeczy .
Nie wiem czy robić sobie nadzieje czy lepiej nie![]()
Okres mam mieć mniej więcej w tych dniach , 8-9-10.a kiedy masz mieć miesiączke? Mi się nigdy nie zdarzyło żeby wyszedł mi pozytyw a nie byłabym w ciąży.
Oj nie wiem ile dni, nie regularny okres mam .Ile dni po owulacji jesteś? Idź jutro rano na betę z krwi, rozwieje Twoje wątpliwości![]()
Jeśli starasz się o dziecko w tym wieku, to na pewno prywatnie na betę też dasz radę pójść sama ;-).Oj nie wiem ile dni, nie regularny okres mam .
Mam 17 lat a nie wiem czy można samemu