Kobietki, nie oceniajcie nikogo po okładce, przyszłam tu tylko po radę i wasze doświadczenia w takich sytuacjach...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kobietki, nie oceniajcie nikogo po okładce, przyszłam tu tylko po radę i wasze doświadczenia w takich sytuacjach...
No to jak szukasz rady to mogę Ci potwierdzić z własnego doświadczenia, ze po seksie bez zabezpieczenia, a następnie dwóch okresach nigdy nie byłam w ciążyKobietki, nie oceniajcie nikogo po okładce, przyszłam tu tylko po radę i wasze doświadczenia w takich sytuacjach...
Zrób test ciążowy z moczu. A jeżeli masz taki problem psychiczny, że nie jesteś w stanie tego zrobić, to zechciej polepszyć kondycję swoją i swojej rodziny i idź do psychiatry.Kobietki, nie oceniajcie nikogo po okładce, przyszłam tu tylko po radę i wasze doświadczenia w takich sytuacjach...
Owszem, doskonale wiem o antykoncepcji... Niestety ze względu na choroby, które mi towarzyszą wykluczają większość antykoncepcji...
Są spirale nie hormonalne.Tak spirale też.