• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to ciąża?

wiki2004

Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam problem. Zrobiłam dziś test. Dodam że nie był sikaniec poranny, przed zdążyłam wypić kawę i sok.. linia daje obraz lekko różowej. @ spóźnia się 5 dni. Czy to możliwe że 5 dni po terminie linia może być tak słaba? Myślicie że może to być ciąża? Obraz nie oddaje aż tak koloru lini, ale w rzeczywistości jest blady róż...

Załączniki

• Snapchat-1995176914.jpg
    Snapchat-1995176914.jpg
    328,8 KB · Wyświetleń: 481
  • Snapchat-102577723.jpg
    Snapchat-102577723.jpg
    351,3 KB · Wyświetleń: 186
  • Snapchat-2094743160.jpg
    Snapchat-2094743160.jpg
    329,1 KB · Wyświetleń: 184
reklama
Moim zdaniem test negatywny.
Jak wygląda sytuacja?
Na tescie jest juz taka linia. Beta przed wczoraj dala wynik 2,3. Wczorajszą wyniosła 5,1 a dzisiejsza 7,6. Jestem tydzien po spodziewanej miesiączce. Miałam ostatnio rozlegulowane cykle i zastanawiam się czy to faktycznie może okazać się ciąża. Czytałam że co najmniej 40 powinnam już mieć... zamartwiam się żeby to nie okazało się co innego... jednak na tescie linia z dnia na dzień ciemnieje i beta wzrasta

Załączniki

• Messenger_creation_710efc59-04ad-428c-b12e-fd0fcca44363.jpg
    Messenger_creation_710efc59-04ad-428c-b12e-fd0fcca44363.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 147
Na tescie jest juz taka linia. Beta przed wczoraj dala wynik 2,3. Wczorajszą wyniosła 5,1 a dzisiejsza 7,6. Jestem tydzien po spodziewanej miesiączce. Miałam ostatnio rozlegulowane cykle i zastanawiam się czy to faktycznie może okazać się ciąża. Czytałam że co najmniej 40 powinnam już mieć... zamartwiam się żeby to nie okazało się co innego... jednak na tescie linia z dnia na dzień ciemnieje i beta wzrasta
Gratulacje.
Nie ma co się martwić jeżeli miałaś ostatnio rozregulowany cykl to nie wiadomo kiedy była owulacja i data okresu mogą się przesunąć. Zrób sobie na przyszły tydzień termin do ginekologa.

Gratulacje.
Nie ma co się martwić jeżeli miałaś ostatnio rozregulowany cykl to nie wiadomo kiedy była owulacja i data okresu mogą się przesunąć. Zrób sobie na przyszły tydzień termin do ginekologa.
Jasne. Do ginekologa na pewno pójdę. Tylko zastanawia mnie jedno. Czy on na tym etapie będzie w stanie cokolwiek zobaczyć? Czytałam że beta ok 1000 powinna wynosić żeby ginekolog cokolwiek widział... I tak się naczytalam że w terminie miesiączki co najmniej 40 powinno być. Rozmawiałam dziś z jedną położna to stwierdziła że ona ciaze by wykluczyła i bardziej obstawiała coś innego np coś z tarczycą. To mnie już totalnie zniechęciło i sama nie wiem juz jak to odbierać..

Masz taki przypadek jak ja. Też nie było widać zupełnie nic, a w ciągu tygodnia beta wzrosła, że hoho... Pozostaje mieć nadzieję i zrobić betę 🤷‍♀️

reklama
Jasne. Do ginekologa na pewno pójdę. Tylko zastanawia mnie jedno. Czy on na tym etapie będzie w stanie cokolwiek zobaczyć? Czytałam że beta ok 1000 powinna wynosić żeby ginekolog cokolwiek widział... I tak się naczytalam że w terminie miesiączki co najmniej 40 powinno być. Rozmawiałam dziś z jedną położna to stwierdziła że ona ciaze by wykluczyła i bardziej obstawiała coś innego np coś z tarczycą. To mnie już totalnie zniechęciło i sama nie wiem juz jak to odbierać..
Nie myśl negatywnie, jest nadzieja i trzeba odczekać swoje.

Moim zdaniem za tydzień już powinno coś widać. 🍀

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry