Witam jestem nowa na tym forum. Zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko 4 grudnia i  11grudnia odbyliśmy stosunek ( według kalkulatora dni płodnych 3 grudnia skończyły mi się dni płodne). 12 grudnia zaczęłam plamić przez trzy dni (nigdy tak nie miałam przed miesiączką). 15 grudnia z rana nie miałam już żadnych plamień i nagle wieczorem dostałam miesiączkę która skończyła mi się 19 grudnia. Po tej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi i dostawałam porannych nudności. Dzisiaj z rana nie miałam nudności ale od rana co chwilę mnie kuje w prawym jajniku i co chwilę cisnie mnie na pęcherz ( wieczorem dostałam mdłości i uderzenia gorąca na policzkach). Robiłam dwa dni temu domowy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy któraś z przyszłych mam też miała miesiączkę w pierwszym trymestrze ciąży?

reklama

Nel331
Fanka BB :)

W jakim trymestrze jak testy masz negatywne ?Witam jestem nowa na tym forum. Zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko 4 grudnia i 11grudnia odbyliśmy stosunek ( według kalkulatora dni płodnych 3 grudnia skończyły mi się dni płodne). 12 grudnia zaczęłam plamić przez trzy dni (nigdy tak nie miałam przed miesiączką). 15 grudnia z rana nie miałam już żadnych plamień i nagle wieczorem dostałam miesiączkę która skończyła mi się 19 grudnia. Po tej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi i dostawałam porannych nudności. Dzisiaj z rana nie miałam nudności ale od rana co chwilę mnie kuje w prawym jajniku i co chwilę cisnie mnie na pęcherz ( wieczorem dostałam mdłości i uderzenia gorąca na policzkach). Robiłam dwa dni temu domowy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy któraś z przyszłych mam też miała miesiączkę w pierwszym trymestrze ciąży?
angeliskax
Moderator

Serio? Okres dostałaś...

olka11135

Witam jestem nowa na tym forum. Zaczęliśmy się starać z mężem o dziecko 4 grudnia i 11grudnia odbyliśmy stosunek ( według kalkulatora dni płodnych 3 grudnia skończyły mi się dni płodne). 12 grudnia zaczęłam plamić przez trzy dni (nigdy tak nie miałam przed miesiączką). 15 grudnia z rana nie miałam już żadnych plamień i nagle wieczorem dostałam miesiączkę która skończyła mi się 19 grudnia. Po tej miesiączce zaczęły mnie boleć piersi i dostawałam porannych nudności. Dzisiaj z rana nie miałam nudności ale od rana co chwilę mnie kuje w prawym jajniku i co chwilę cisnie mnie na pęcherz ( wieczorem dostałam mdłości i uderzenia gorąca na policzkach). Robiłam dwa dni temu domowy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Czy któraś z przyszłych mam też miała miesiączkę w pierwszym trymestrze ciąży?
Zaczęliście się starać o dziecko po dniach płodnych?
Sok z żuka

Tutaj jest brak podstawowej wiedzy

reklama