angeliskax
Moderator
Nie wiemy czy zobaczysz ta kreskę bo nie wiemy czy jesteś w ciąży.okej , czyli jest szansa że zobaczę jutro kreskę ? postaram się zrobić go o 5 i czy kupić jakiś inny test czy ten z facelle ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiemy czy zobaczysz ta kreskę bo nie wiemy czy jesteś w ciąży.okej , czyli jest szansa że zobaczę jutro kreskę ? postaram się zrobić go o 5 i czy kupić jakiś inny test czy ten z facelle ?
na teście owulacyjnym widoczna druga kreska jest zawsze, grunt aby była takiego samego koloru lub ciemniejszego jak kontrolna. Bhcg zabarwi ciążowy na różowo. Na tym teście ewidentnie przebija kreska „pasek” pod spodem, nie jest zabarwiony. A i jest zalany. Powtórz jutro. Jeżeli masz facelle to „mocz” do pojemniczka i zamocz test w pojemniczku z moczem, najlepsze są pinki STRUMIENIOWE. Powodzeniasama już nie wiem , niby śluz był , na testach owulacyjnych była widoczna druga kreska ale jednak delikatnie
bo dziewczyny robiły takie zamieszanie że nie wiedziałam czy odpisują mi czy komuś innemu plus dodałam zdjęcia pod temat innej dziewczyny więc tak zakładam kolejny temat żeby pytaćCzyli Ty nic nie widzisz, plus w innym temacie Ci napisano, ze zalany, ale zakladasz kooejny temat, zeby pytac czy to ciąża?
Myślę że aż takiego zamieszania nie było.bo dziewczyny robiły takie zamieszanie że nie wiedziałam czy odpisują mi czy komuś innemu plus dodałam zdjęcia pod temat innej dziewczyny więc tak zakładam kolejny temat żeby pytać![]()