reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy to ciąża

Witam , zrobiłam dzisij test facelle paskowy o godz 13 wyszło mi takie coś , owulacja była 18.01 miesiączka 2.02 czy to ciąża? dziewczyny pisały że zalałam go za bardzo , pod światłem gołym okiem też nic nie widzę

Załączniki

• AE3C1E59-4901-4AE9-A278-10FF085BF81B.jpeg
    AE3C1E59-4901-4AE9-A278-10FF085BF81B.jpeg
    607,4 KB · Wyświetleń: 288
  • 4E2492B4-ABD1-4C9E-AFB1-AB17DB2C525B.jpeg
    4E2492B4-ABD1-4C9E-AFB1-AB17DB2C525B.jpeg
    607,4 KB · Wyświetleń: 131
  • IMG_0528.jpeg
    IMG_0528.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 125
reklama
Kreska testowa jest biala a powinna być różowa bądź szara oczywiście wynik testu odczytany w czasie podany przez producenta.
Test jest zalany .negatywny czyli musisz powtórzyć

Kreska testowa jest biala a powinna być różowa bądź szara oczywiście wynik testu odczytany w czasie podany przez producenta.
Test jest zalany .negatywny czyli musisz powtórzyć
okej , czyli jest szansa że zobaczę jutro kreskę ? postaram się zrobić go o 5 i czy kupić jakiś inny test czy ten z facelle ?

Oczywiście jest szansa póki niema okresu ale 12 dpo po potwierdzonej owulacji powinno już być coś widać.

Witam , zrobiłam dzisij test facelle paskowy o godz 13 wyszło mi takie coś , owulacja była 18.01 miesiączka 2.02 czy to ciąża? dziewczyny pisały że zalałam go za bardzo , pod światłem gołym okiem też nic nie widzę
Czyli Ty nic nie widzisz, plus w innym temacie Ci napisano, ze zalany, ale zakladasz kooejny temat, zeby pytac czy to ciąża?

reklama
Do góry