reklama

Czy to ciąża?

Witam. Szukałam na wielu portalach, ale nie znalazłam tego co potrzebuje. Poroniłam 28lutego, byłam na początku 11tc. Wszystko samo sie oczyściło więc nie potrzebowałam zabiegu łyżeczkowania. Gin powiedział że w marcu powinnam dostac okres, gdyż beta byla dosyć niska. Zaczęłam dzisiaj 5tyd po poronieniu a okresu brak. Z partnerem wspołżyjemy normalnie, bez zabezpieczenia za od tygodnia mam stan podgorączkowy, bóle w krzyżu i lewym jajniku (zawsze bylo na prawy). Czy któraś z was tak miała i czy to może byc ciąża? Czy objawy okresu, które zawsze byly inne? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.

reklama
Witaj. Czy i kiedy miałaś objawy owulacji?
Niepokojący jest ten ból w krzyżu, bardzo silny jest?
Ja po poronieniach (bez łyżeczkowania) dostawałam okres po 4-5 pełnych tyg.
Najlepiej zrób test, zobaczysz czy coś wyjdzie.

Kolejne pytanie z serii czy mogę być w ciąży?... tylko nie wiem w jaki sposób możemy to stwierdzić na forum... nie zrobimy testu nie wykonamy badania... ewentualnie możemy pomóc przy interpretacji wyników bety itp. Nic więcej w tym temacie...

E tam drogerie, laboratoria są czynne całą dobę!
Jak można pytać w internecie, czy się jest w ciąży, czyżby szukanie darmowych wróżek?
Zrób badania i się dowiesz!

reklama
Sylwia moze to wskazywac na ciaze moze na infekcje jedna Ci napisze ze u niej ciaza jedna ze u niej to byly objawy infekcji komu uwierzysz? Serio nie lepiej wykonac badanie i miec 100% pewnosci...niz zadawac pytanie na ktore nikt nie zna odpowiedz.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry