Witam. Zacznę od tego że mam zespół policystycznych jajników zanim zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne starałam się o dzidziusia 5miesiecy i nic poszłam do ginekologa przypisal mi tab anty na 4 miesiące powiedział że to po to żeby wyciszyć jajniki a po odstawieniu będzie mi szybciej zajść w ciążę odstawilam tabletki we wrześniu miesiączkę dostałam 15.09 kochałam się z mężem w dni płodne od 24.09 do 30.09 tydzień po dniach płodnych zaczęłam miewac co jakis czas bóle na dole brzucha takie jak na miesiączkę ale są słabsze i czasami klucie nigdy tak wcześnie boli na okres nie miałam zazwyczaj zaczynały się dzien przed co chwilę jestem głodna i strasznie na słodkie mnie bierze i czasami mam lekkie zawroty głowy a i mierzyłam temperature w pochwie mam troszkę powyżej 37 stopni wiec zastanawiam się czy mogłabym być w ciąży już tyle się staramy sama nie wiem co o tym myśleć napiszcie jakie mialyscie objawy we wczesnej ciąży a na zrobienie testu Jeszce troszeczkę za wcześnie mam 2 dni do spodziewanej miesiączki.