reklama

Czy to jest Czop śluzowy ?

Cześć, jestem aktualnie w 23 + 4 tc. Dzisiaj wyleciał ze mnie taki śluz…
Czy to będzie czop śluzowy (wybaczcie za zdjęcie …) ? Był bardzo lepki, bezwonny. Nic mi się takiego nie działo dzisiaj, jedyne co to mnie troszeczkę macica pobolewała… :/

Załączniki

• IMG_8677.jpeg
    IMG_8677.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 2 850
reklama
A dla mnie to już słabe. Bo jeżeli to czop i jezeli coś się dzieje, to kazda godzina może zmienić sytuację. A Ty już czekasz 2h od tego zdjęcia i jeszcze jedziesz na wizyte, gdzie w szpitalu zapewne już byą wiedziala, co i jak.
Nie mam prawa jazdy, mieszałam w małym miasteczku. Transport będę mieć możliwy dopiero po godzinie 16… leżę w łóżku , tak jak ginekolog kazał, ponieważ się z nim kontaktowałam.

reklama
A dla mnie to już słabe. Bo jeżeli to czop i jezeli coś się dzieje, to kazda godzina może zmienić sytuację. A Ty już czekasz 2h od tego zdjęcia i jeszcze jedziesz na wizyte, gdzie w szpitalu zapewne już byą wiedziala, co i jak.
żeby ją przyjęli do szpitala to musi mieć skierowanie, a SOR jest od poważnych przypadków i najzwyczajniej mogliby odmówić tej Pani pomocy tak jak zrobiono to kiedyś ze mną i czekałam na sorze 9 godzin zanim mnie ktoś przyjął.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry