J
julianap
Gość
Takw środę masz dostać @ ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takw środę masz dostać @ ?
ja też wtorek a środa. A owu kiedy mialas wiesz dokladnie?
i ja!ja też wtorek a środa. A owu kiedy mialas wiesz dokladnie?![]()
Właśnie ostatnio mam wszystko bardzo regularnie co do dnia i zgodnie z aplikacją flo owulacja wypadała na 8.06ja też wtorek a środa. A owu kiedy mialas wiesz dokladnie?![]()
a ilu dniowe masz cykle?Właśnie ostatnio mam wszystko bardzo regularnie co do dnia i zgodnie z aplikacją flo owulacja wypadała na 8.06![]()
30dniowea ilu dniowe masz cykle?
ooo ja mam 29 dniowe . Teraz wszystko wróciło do normy bo wcześniej mialam różnie co 34 dni co 3030dniowe![]()
Ja tak samo. Kiedyś miałam bardzo nieregularne cykle, czasem nawet zanikały albo były bardzo dlugie:/ I właśnie od jakiegoś czasu wszystko mi chodzi jak w zegarkuooo ja mam 29 dniowe . Teraz wszystko wróciło do normy bo wcześniej mialam różnie co 34 dni co 30
. :/
a jak odczuwasz ze to owu? Masz jakieś bole brzucha albo coś?Ja tak samo. Kiedyś miałam bardzo nieregularne cykle, czasem nawet zanikały albo były bardzo dlugie:/ I właśnie od jakiegoś czasu wszystko mi chodzi jak w zegarku![]()
Nie, nic nie mama jak odczuwasz ze to owu? Masz jakieś bole brzucha albo coś?