reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ???

kasiula matula pisze:
za moje objawyu mozna uznac
bole krzyza i bolr misiaczkopodobne na 3-5 dni przed
powiekszone uplawy

i nic poza tym ::)

o matko!!!
ze mnie cieknie po prostu, a dziś w nocy mnie takie bóle obudziły, że na poważnie rozważałam szpital!
bóle mam od jakichś 4 dni!
pierwsze mje słowa dziś rano były : muszę spakować torbę do szpitala!!!
ja jeszcze nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jeszcze 2 tyg plis!!!!!!!!!!!!
przepraszam za osobiste pytanie - czy z Was też "cieknie" - białawy wodnisty płyn - szczególnie po wstaniu z pozycji leżącej???

reklama
ja już zaczęłam się zastanawiać czy to wody się nie sączą?? zapytam jutro gina

Koga - gdzieś czytałam, że jak po pół godzinie masz mokrą wkładkę i musisz ja zmienić to sa to prawdopodobnie wody,a jak nie musisz zmieniać wkładki tak często to po prostu wydzielina. Zawsze możesz podjechać do szpitala i oni ci sprawdzą takim specjalnym odczynnikiem czy sączą ci się wody...

Dziewczyny - no co wy?? Podzielcie się ze mną tymi objawami porodu - niech mnie coś konkretnie zaboli, a nie ja sobie łażę radośnie i czuję się jakbym w ciąży nie była ;D

ja tez sie zastanawialam czy to nie wody..............
a wkladke mam przemoczona na maksa po godzinie...............
teraz nie wiem..............
ale ten sluz jest bialomleczny a wody chyba sa bezbarwne...............nie wiem
dla pewnosci gina spytam we wtorek

iwosz - za miesiąc będziesz się śmiała z tego czekania! no i temat do anegdot jaki piękny! ;D

Koga- już się trochę z siebie podśmiewam ;) Mam znajomego, który od jakiegoś czasu jak wie, że gdzieś tam się spotkamy, to przyjeżdża samochodem - tak na wszelki wypadek gdyby coś się zaczęło i trzeba by było jechać do szpitala :D

Ja wiedziałam, że tak będzie!!!

Złośliwość losu: Jak brałam tabletki rozkurczowe, to w nocy miałam skurcze. Jak je odstawiłam, skurczy zero!!! Może powinnam zacząć je brać na nowo?? :D :D

A Rafał od jutra ma urlop...

reklama
sylwia, wody nie muszą być bezbarwne, jeśli wkładka tak szybko ci przemaka to najprawdopodobniej wody.

Do góry