reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A to, że nie doczekam to wiem
Chciałam chociaż na 20.02 trafić - urodziny mjej Mamuli
Mokkate jaki tam Mąż - nawet jeszcze nie narzeczony, bo się zebrać w sobie nie umie
.
W każdym bądź razie już wie co i jak.
Mokkate jaki tam Mąż - nawet jeszcze nie narzeczony, bo się zebrać w sobie nie umie
W każdym bądź razie już wie co i jak.
benita_29
Marcowa mama 2006
Kasiula ,ja nie wiem jak doklladnie opisac obizenie brzuszka,ale moge powiedziec w jaki sposob ja to zauwazylam.Dwa dni temu chcialam sie poglaskac po brzuszku,jak to lubie robic,no i w miejscu,gdzie bylam przyzwyczajona odnajdowac swojego pepka namacalam tylko skore,a pepka znalazlam gdzies nadole.Poza tym do tej pory majtki mialam pod poziomem brzuszka,a teraz musze je nakladac na brzuszek,bo inaczej je zgubie ;Dkasiula matula pisze:Oj nawet nie zauważyłam nowego wątku a jest bardzo interesujący hi hih i
u mnie takze pojawily sie jakby bole miesiączko podobne
brzuchol sie napina tzw stawia
czasem mam mdłości jakieś dziwne a tak poza tym spokuj i cisza
czy ktoras z was moze mi opisac jak mniej wiecej mozna sprawdzic czy brzuchol sie obnizył???
ja na razie tylko czuje jak siedze ze kładzie mi sie na udach bardziej niz do tej pory
poza tym nie wydaje mi sie zeby obnizyl swoja wysokosc
felqua
Fanka BB :)
A ja mam przeczucie ze przenosze...dzisiaj ide do ginki - w koncu mi powie jaki jest stan mojej szyki i moze w koncu pozwoli odstawic fenoterol.
A co do czyszczenia to mnie tez tak oczyszcza dokladnie co kilka dni. Agawa a jak wyglada ta lewatywa do uzytku domowego? Bo ja bym tez wolala na spokojnie zrobic sobie lawatywke w domu niz latac do szpitalnej toalety.
A co do czyszczenia to mnie tez tak oczyszcza dokladnie co kilka dni. Agawa a jak wyglada ta lewatywa do uzytku domowego? Bo ja bym tez wolala na spokojnie zrobic sobie lawatywke w domu niz latac do szpitalnej toalety.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Co do czyszczenia organizmu to ja od jakiś 2 dni około 3 razy dziennie się wypróżniam. Myślałam, ze to z nerów 
K
kasiula matula
Gość
przeczyszczen tez nie mam
oj mi chyba daleko jeszcze do punktu kulminacyjnego
wklejcie ktoraś swoją fotke ,,obniżonego'' brzusia prosze

wklejcie ktoraś swoją fotke ,,obniżonego'' brzusia prosze
kasiula matula pisze:przeczyszczen tez nie mam
wklejcie ktoraś swoją fotke ,,obniżonego'' brzusia prosze![]()
![]()
![]()
Obawiam się, że nic Ci to nie da.
Każdy brzyszek jest inny. Musisz to stwierdzic u siebie.
Ale skoro masz wątpliwości, to myślę, że jeszcze Ci się nie obniżył.
I weź pod uwagę, że czasami w ogóle się nie obniża.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Jak tylko pożyczę ten nieszczęsny aparat, bo cały czas mi to umyka. Wtedy wszystko wstawię - fotki brzuszka i domku 
reklama
K
kasiula matula
Gość
e to ja sie tu nastawiam i czekam na nizszy poziom bo to bedzie znaczylo ze juz niedlugo
a moze wcale nie opasc to fajnie :laugh:
ale ze mnie gapa
a moze wcale nie opasc to fajnie :laugh:
ale ze mnie gapa
Podziel się: