Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To moja ewentualna pierwsza ciąża więc nie wiem jak na to patrzeć. Niestety miałam już dwie podobne sytuacje kilka miesięcy wcześniej i kończyły się opóźnionym po 2 tyg okresem. Więc to poronienie. Boję się co będzie teraz. Stresuje mnie co jest nie tak. W piątek wybiorę się na bete, bo jak narazie po 3 testach wyniki są podobne. Kreska nie ciemnieje [emoji53]widać cień) jak dla mnie pozytywny
![]()
Wizytę mam umówiona na poniedziałek. Ale będę starała się dostać do lekarza jutro.Anka_A32 może warto iść do ginekologa i poprosić coś na podtrzymanie?
Hej Amica i jak się czujesz przed wizytą u gina pewnie już nie możesz się doczekaćNajpierw zaczęły mnie boleć sutki, później po bokach piersi tak ciągnęło i były bolesne, twarde z wierzchu i utworzyły się żyły na piersiach bardzo widoczne, na brodawkach takie niby krostki. Później zaczęły się mdłości typu takie jakby coś mi sciskalo gardło, zapachy nieodpowiednie w samochodzie. Teraz wszystko razy dziesięć
Fajnie że twój mąż tak bardzo chce dziecka. Ja za dwa dni mam wizytę i idę na l4o ile będzie wszystko dobrze z dzidzią
![]()
Przykro mi wiem co czujesz ja też czekam na te dwie upragnione kreseczki ale niemartw się i na nas przyjdzie czascześć, u mnie jednak jedna kreska. taki cykl długi![]()
Na początku ciąży to normalne w pierwszej ciąży miałam taki ból przez około 4 miesiąceA czy takie delikatne bole w dolnej części brzucha to norma? Takie jakby trochę przed okresem?
Hej Marika i to bardzo, mam jutro o 11:40 więc trzymajcie kciuki.Hej Amica i jak się czujesz przed wizytą u gina pewnie już nie możesz się doczekać. Mnie dziś trochę jajniki bolą szczególnie prawy z którego miałam owulację i tak na zmianę mnie kłują tak dziwnie niewiem trochę się obawiam że może pęcherzyk nie pękł i zrobiła się jakaś torbiel lub coś innego i teraz wieczorem jak sobie siedziałam strasznie mnie zakłuło w podbrzuszu czy może to być po tym duphastonie takie bóle ?