Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Polecam przeczytać forum i te przypadki u dziewczyn. Ja jak czytałam byłam w szoku ze test może tak perfidnie oklamac.
Jutro pójdę na bete... Juz sie doczekac nie mogeGratuluję U nas przez tydzień wychodziła bardzo blada kreska aż końcu poszłam na betę i wyszło teraz już 25tydzień mija
Mnie tak od razu wyszło jedna krecha wyraźna ta druga widoczna ale mniejPiszę to ostatni raz: Wedlug INSTRUKCJI POPRAWNY test ciążowy ma za zadanie wykryć poziom hcg we krwi, czyli ciążę. Jeśli są dwie kreski zakłada się, że kobieta jest w ciąży.
Wiadomo, że trzeba to potwierdzić albo przez badanie poziomu Beta hcg, albo u ginekologa.
To czy ją wykryje czy kogoś oszuka to już nie jest moja sprawa i nic na to nie poradzę, że komuś wyszedł zakłamany wynik, co z reguły oznacza ciąże biochemiczną, a nie wadliwość testu.
Robiłam testy chyba ze wszystkich firm dostępnych na polskim rynku kilka dni przed terminem spodziewanej miesiączki i żaden mnie nie oszukał.
A jak dziewczyny pokazują zdjęcie testu po kilku godzinach, gdzie wtedy na większości pojawia się jakiś cień to już ich wina, że test je oszukał.
Mnie tak od razu wyszło jedna krecha wyraźna ta druga widoczna ale mniej