• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to może być ciąża?

Cześć dziewczyny, mam dość dziwne pytanie ale zaczynam się powoli niepokoić. Jakoś pod koniec maja uprawiałam sex z chłopakiem (nie doszedł on we mnie) i później normalnie w terminie ok.6 czerwca dostałam okresu. Po tym czasie wszystko było okej. Teraz w kolejnym cyklu w czasie owulacji i po mój śluz był z brązowym zabarwieniem (trwało to około 3 dni) jednak wcześniej tez tak było i czytałam ze jest to normalne. Miesiączka powinna u mnie wystąpić za 2 dni jednak nadal mam śluz jak podczas owulacji i boli mnie podbrzusze. Czy jest możliwa w tym wypadku ciąża?

reklama
Nie chce być niemiła, ale widzę, że to nie pierwszy twój taki post. Warto wybrać się najpierw do lekarza, który wytłumaczy w jaki sposób zachodzi się w ciążę, może przedstawi dostępne środki antykoncepcji.. A jak nie to powrót do podstawowych wiadomości w książkach lub internecie.. Dokształćcie się oboje a dopiero później wchodźcie do łóżka.. Skoro nie doszedł w tobie to jak możesz być w ciąży?

Nie chce być niemiła, ale widzę, że to nie pierwszy twój taki post. Warto wybrać się najpierw do lekarza, który wytłumaczy w jaki sposób zachodzi się w ciążę, może przedstawi dostępne środki antykoncepcji.. A jak nie to powrót do podstawowych wiadomości w książkach lub internecie.. Dokształćcie się oboje a dopiero później wchodźcie do łóżka.. Skoro nie doszedł w tobie to jak możesz być w ciąży?

Czwarty wątek w tym samym stylu na przestrzeni kilku miesięcy.
Czytasz ty w ogóle co my ci mówimy?

Czyta, ale nie wierzy. Co my tam możemy wiedzieć. Co innego jakbyśmy jej napisały, że to ciąża. Wtedy by od razu zrozumiała i uwierzyła.

Ok, to niech będzie.
Autorko, jesteś w ciazy. Należy umówić wizytę u gina, zrobić morfologię, krew i zacząć brać witaminy.
Pozniej porozmawiamy o innych rzeczach jak wyprawka, testy Pappa, wózek i inne drobnostki.

Od stycznia cały czas takie same posty, może pomyśl o antykoncepcji skoro tak bardzo się boisz ciąży albo zachowajcie wstrzemięźliwość [emoji16] tak jak Dziewczyny polecam trochę się przyuczyć w tym temacie i sama wywnioskujesz, że nie możesz być w ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry