C
Czekoladka29
Gość
Tez nie dowierzam ze akurat mi się to stało Narazie sam pęcherzykPatrz jaki peszeka jakie wymiary pęcherzyka, coś już w nim było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez nie dowierzam ze akurat mi się to stało Narazie sam pęcherzykPatrz jaki peszeka jakie wymiary pęcherzyka, coś już w nim było?
Napewno dam znaćDaj znać jak beta.
Choć dziwny lekarz, betę sprawdza się co 48h. Tylko wtedy da się sprawdzić prawidłowy przyrost
A jakie wymiary?Tez nie dowierzam ze akurat mi się to stało Narazie sam pęcherzyk
A w którym miejscu znajdę te wymiary ?A jakie wymiary?
Pokaż zdjęcie usg, to może uda nam się coś odczytaćA w którym miejscu znajdę te wymiary ?
A w którym miejscu znajdę te wymiary ?
A w którym miejscu znajdę te wymiary ?
Chyba zniknęła z forum i już się nie dowiemy i będziemy żyć w niewiedzy... Szkoda