reklama

Czy to może być ciąża?

Cześć mam pytanie. Z partnerem staramy się o dziecko. Zawsze chwile przed tym zanim dostanę okresu zaczynaja mnie boleć jajniki. I tak było wczoraj mimo tego, że dzisiaj przypada dzień miesiączki. W związku z boleściami nie dostałam wczoraj miesiączki a jedynie brązowe plamienie. W dniu dzisiejszym kiedy miesiączka powinna nadejść nadal jej nie ma. Czy ktoś miał podobną sytuację?
W dniu wczorajszym zrobiłam dwa testy i obydwa negatywne.

reklama
Cześć mam pytanie. Z partnerem staramy się o dziecko. Zawsze chwile przed tym zanim dostanę okresu zaczynaja mnie boleć jajniki. I tak było wczoraj mimo tego, że dzisiaj przypada dzień miesiączki. W związku z boleściami nie dostałam wczoraj miesiączki a jedynie brązowe plamienie. W dniu dzisiejszym kiedy miesiączka powinna nadejść nadal jej nie ma. Czy ktoś miał podobną sytuację?
W dniu wczorajszym zrobiłam dwa testy i obydwa negatywne.
To brązowe plamienie to może być rozkręcająca się miesiączka. Odczekaj kilka dni i w razie braku miesiączki powtórz test :) Na plamienie implantacyjne trochę za późno, jeśli pojawiło się w dzień miesiączki, chyba że owulacja się przesunęła.

U mnie w ten sposób rozpoczęły się plamienia przed miesiączką po prostu... Po kilku dniach dostawałam okres.
Czy dziś dalej plamisz?
Masz regularne cykle? Jeśli tak, to na plamienie implantacyjne jest troszkę za późno...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry