Hej dziewczyny. Anek - czuję, że Ty to "twarda baba" jesteś - gratuluję podejścia... Dobrze to wróży przyszłości Twojego synka - ma oparcie w mamie, która się nie daje.
Aneta - Ty z pewnością również sobie poradzisz, bo czego matka nie zrobi dla swojego dziecka... Wierzę w Ciebie.
A tak na marginesie - to jest jawne sk..., że wiedząc o tym, że ta szczepionka ma związek z coraz częstszym występowaniem autyzmu i zespołu Aspergera, wprowadzono ją do obowiązkowego kalendarza szczepień, na dodatek nie informując rodziców o ryzyku.
Dlatego dziewczyny - pomyślcie o powalczeniu o odszkodowanie od rządu - w Stanach rząd wypłaca odszkodowania w takich sytuacjach. W Polsce zbyt mało ludzi domaga się go, a przecież to dzięki ich decyzji Wasze dzieci zostały narażone na działanie substancji, które nie zostały do końca przebadane i ich wpływ na nasze dzieci nie jest do końca znany. Wiem, że jest takie stowarzyszenie STOP NOP - sprawdzałam, bo w moim przypadku, kiedy nie zaszczepiłam MMR trójki moich dzieci, grozi mi za to kara i szukałam, kto ew. oferuje pomoc prawną. Może w Waszym przypadku macie również szansę na pomoc stowarzyszenia. A odszkodowanie, choć nie rekompensuje tego, co zrobiono Waszym dzieciom, to z pewnością pomogłoby w opiece nad nimi... Ściskam Was mocno i życzę powodzenia.