młoda1994
Fanka BB :)
Może nie na każdego to działa[emoji6]Byłam właśnie sprawdzić z moczem. Też się zaczęło pienić, a na 100% w ciąży nie jestem. Moja mama normalnie testy robiła a babci nie mam jak zapytać bo żadnej juz nie mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może nie na każdego to działa[emoji6]Byłam właśnie sprawdzić z moczem. Też się zaczęło pienić, a na 100% w ciąży nie jestem. Moja mama normalnie testy robiła a babci nie mam jak zapytać bo żadnej juz nie mam
Albo to taki dobry sposób na sprawdzenie czy jest się w ciążyMoże nie na każdego to działa[emoji6]
Możliwe. Ja jak pierwszy raz usłyszałam to wybuchłam śmiechem.Albo to taki dobry sposób na sprawdzenie czy jest się w ciąży
Wcale się nie dziwięMożliwe. Ja jak pierwszy raz usłyszałam to wybuchłam śmiechem.
Ale 14 lat temu byłam świadkiem. Wtedy moja mama była w 7 ciąży i nasikalam do sody oczyszczonej i się spienilo. Okazało się że w ciąży jest.Wcale się nie dziwię
Nie wiem jak u innych ale u mnie się też spieniło, a w ciąży nie jestem. Może ten proszek po prostu pieni się od każdego płynu i to że Twoja mama nasikała do niego w trakcie ciąży to był przypadek.Ale 14 lat temu byłam świadkiem. Wtedy moja mama była w 7 ciąży i nasikalam do sody oczyszczonej i się spienilo. Okazało się że w ciąży jest.
Nie mógł być przypadek bo najpierw sprawdzała jak te rzeczy się zachowują nie będąc w ciąży i bez ciąży jej się nie spienilo ani z proszkiem do pieczenia ani z soda a w ciąży już tak.Nie wiem jak u innych ale u mnie się też spieniło, a w ciąży nie jestem. Może ten proszek po prostu pieni się od każdego płynu i to że Twoja mama nasikała do niego w trakcie ciąży to był przypadek.
No dlatego napisałam że mamy XXI w a tu na proszek do pieczenia sikają [emoji1787][emoji1787]Ok, kiedys nie bylo testow i kobiety musialy sobie jakos radzic, ale w tych czasach sikac do kubka?Smiech na sali.
Chyba zaczelam okres dzis narazie plamienie. Tak z ciekawosci sprawdzilam z proszkiem wyszla piana, wiec chyba nie dzialaDomowy test ciążowy z pastą do zębów
Domowy test ciążowy z pastą do zębów nie jest tak popularny jak poprzednie. Odrobinę pasty (białej) wkładano do pojemniczka, a potem wlewano do niego swój mocz. Jeśli pasta stawała się niebieska albo zaczynała się pienić, uważano, że to przejaw ciąży.