Gofer333
Zaciekawiona BB
Mi się z wodą nie pieniloTo chyba woda w moim kranie też jest w ciąży. Z ciekawości sprawdziłam czy to serio może coś pokazać i dodałam wody z kranu do proszku do pieczenia i też się zaczęło pienić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się z wodą nie pieniloTo chyba woda w moim kranie też jest w ciąży. Z ciekawości sprawdziłam czy to serio może coś pokazać i dodałam wody z kranu do proszku do pieczenia i też się zaczęło pienić
MożliweDziewczyny,pytanko. Ostatnia @ miałam 7 czerWca,30 dni cyklu,nigdy bez przesunięcia. Wypadałoby okres mieć teraz 6lipca,czy to możliwe,że druga krecha pojawia się od razu na teście i oznacza ciążę? Czy pospieszyłam z testem za bardzo o te kilka dni. A zrobiłam dlatego,że umówiłam się na szczepienie na SB,ale moja gin powiedziała,żebym zrobiła dzisiaj test i upewniła sie,że nie jestem w ciąży. 2 testy zrobione,dwie krechy wyraźne od razu. Możliwe to?
A czemu niemożliwe? W takim razie jesteś w ciąży. Gratulacje.Dziewczyny,pytanko. Ostatnia @ miałam 7 czerWca,30 dni cyklu,nigdy bez przesunięcia. Wypadałoby okres mieć teraz 6lipca,czy to możliwe,że druga krecha pojawia się od razu na teście i oznacza ciążę? Czy pospieszyłam z testem za bardzo o te kilka dni. A zrobiłam dlatego,że umówiłam się na szczepienie na SB,ale moja gin powiedziała,żebym zrobiła dzisiaj test i upewniła sie,że nie jestem w ciąży. 2 testy zrobione,dwie krechy wyraźne od razu. Możliwe to?
Nie chce dziękować,jestem po dwóch poronieniach i boje się bardzo,wiem że tu jest dużo takich dziewczyn,ale to lutowe poronienie było straszne w 10 tygA czemu niemożliwe? W takim razie jesteś w ciąży. Gratulacje.
Kochana, nie wiem, to musi być Twoja decyzja. Możesz iść i przed szczepieniem rozmawia się z lekarzem lub pielęgniarką i wypytaj dokładnie. I podejmiesz decyzję. Najwyżej się nie zaszczepisz. Tym bardziej, że masz poronienia za sobą... A pytałaś swojego ginekologa?Nie chce dziękować,jestem po dwóch poronieniach i boje się bardzo,wiem że tu jest dużo takich dziewczyn,ale to lutowe poronienie było straszne w 10 tygKochana,a co ze szczepieniem teraz myślisz?? W sobotę powinnam mieć.
Ona mówiła,że jak dalej chcemy się starać to absolutnie się nie szczepić,bo nie ma nadać itd.,a.moja szwagierka chodzi do invicty,polocystyczne jajniki itp. i tam dwóch lekarzy mówilo żeby się szczepić,ale to przy staraniu..Kochana, nie wiem, to musi być Twoja decyzja. Możesz iść i przed szczepieniem rozmawia się z lekarzem lub pielęgniarką i wypytaj dokładnie. I podejmiesz decyzję. Najwyżej się nie zaszczepisz. Tym bardziej, że masz poronienia za sobą... A pytałaś swojego ginekologa?
Ja drugą dawkę miałam 16 czerwca, a 23 czerwca dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Wcześniej rok bezowocnych starań, stymulacje itd...Ona mówiła,że jak dalej chcemy się starać to absolutnie się nie szczepić,bo nie ma nadać itd.,a.moja szwagierka chodzi do invicty,polocystyczne jajniki itp. i tam dwóch lekarzy mówilo żeby się szczepić,ale to przy staraniu..
Ale chyba sobotę odpuszczę,prawda?Ja drugą dawkę miałam 16 czerwca, a 23 czerwca dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Wcześniej rok bezowocnych starań, stymulacje itd...
Ja bym na bete leciała, i nie ryzykowalaDziewczyny,pytanko. Ostatnia @ miałam 7 czerWca,30 dni cyklu,nigdy bez przesunięcia. Wypadałoby okres mieć teraz 6lipca,czy to możliwe,że druga krecha pojawia się od razu na teście i oznacza ciążę? Czy pospieszyłam z testem za bardzo o te kilka dni. A zrobiłam dlatego,że umówiłam się na szczepienie na SB,ale moja gin powiedziała,żebym zrobiła dzisiaj test i upewniła sie,że nie jestem w ciąży. 2 testy zrobione,dwie krechy wyraźne od razu. Możliwe to?