reklama
Kasienkaol
Fanka BB :)
Owszem może to być wszystko. Wiem także że mężczyźni, którzy nie mają problemów z erekcja, sięgają po te tabletki, ze względu na to że płacąc za seks kilku godzinny, szkoda skończyć jest po 20 minutach, więc tabletka, i korzystanie znacznie dłużej. Miałam okres że także grzebałam, telefon itp, i dogrzebałam się do portali gdzie mężczyźni umawiaja się z dziewczyną i płaca za parę h seksu, nie musi to być w hotelu, plener wystarczy, samochód. Mało tego są kobiety które szukają przygody. Zastanów się czy ma możliwość, czy z pracy prosto leci do domu, czy ma „chwilę” czasu kiedy nie wiesz gdzie może być.
Kasienkaol
W domu może też nie chcieć robótek ręcznych ze względu na Ciebie więc toaleta w pracy….. ta dla inwalidów jest bardziej prywatna.
Jak Go zapytałam w jakim celu stosuje te tabletki to powiedział że dla mnie i mnie wyśmiał że Go podejrzewam o zdradę…Owszem może to być wszystko. Wiem także że mężczyźni, którzy nie mają problemów z erekcja, sięgają po te tabletki, ze względu na to że płacąc za seks kilku godzinny, szkoda skończyć jest po 20 minutach, więc tabletka, i korzystanie znacznie dłużej. Miałam okres że także grzebałam, telefon itp, i dogrzebałam się do portali gdzie mężczyźni umawiaja się z dziewczyną i płaca za parę h seksu, nie musi to być w hotelu, plener wystarczy, samochód. Mało tego są kobiety które szukają przygody. Zastanów się czy ma możliwość, czy z pracy prosto leci do domu, czy ma „chwilę” czasu kiedy nie wiesz gdzie może być.
Że sex uprawia tylko ze mną i ze swoją ręką…
Jakoś nie wierzę w te tłumaczenia, a jak zapytałam czemu do pracy nosi albo w kurtce to powiedział że nie chciał żeby to leżało gdzieś w domu

Kasienkaol
Lepiej jakby żona zobaczyła niż kumple w pracy albo ktoś jeszcze obcy, a nie zauważyłaś w jego zachowaniu niczego dziwnego? Żadnej nerwowości podczas rozmowy ?Jak Go zapytałam w jakim celu stosuje te tabletki to powiedział że dla mnie i mnie wyśmiał że Go podejrzewam o zdradę…
Że sex uprawia tylko ze mną i ze swoją ręką…
Jakoś nie wierzę w te tłumaczenia, a jak zapytałam czemu do pracy nosi albo w kurtce to powiedział że nie chciał żeby to leżało gdzieś w domu![]()
Zauważyłam że się od siebie mocno oddaliliśmy, ale nadal jest dla mnie miły…Lepiej jakby żona zobaczyła niż kumple w pracy albo ktoś jeszcze obcy, a nie zauważyłaś w jego zachowaniu niczego dziwnego? Żadnej nerwowości podczas rozmowy ?
Zabiega o sex itd tylko mało ze mną rozmawia, w zasadzie chodzimy czasami na wspólny spacer z psem i jak ja nic nie powiem to jest cisza, potrafi się nie odezwać przez 40 min na spacerze i jeszcze mnie wyprzedzić o 50m i sobie tak idziemy…
93kora
Miły jest bo może nie chce żeby się coś wydało.Zauważyłam że się od siebie mocno oddaliliśmy, ale nadal jest dla mnie miły…
Zabiega o sex itd tylko mało ze mną rozmawia, w zasadzie chodzimy czasami na wspólny spacer z psem i jak ja nic nie powiem to jest cisza, potrafi się nie odezwać przez 40 min na spacerze i jeszcze mnie wyprzedzić o 50m i sobie tak idziemy…
Skoro tak wasze spacery wyglądają to współczuję..
Może faktycznie zdrada wchodzi w grę. Nie przyzna się to chyba logiczne jest

A ma jakieś koleżanki o które zazdrosna byłaś/ które ewidentnie coś do niego mają/miały i są singielkami?
Niedawno zmienił pracę, nie opowiada zbyt wiele o swojej pracy i koleżankach…Miły jest bo może nie chce żeby się coś wydało.
Skoro tak wasze spacery wyglądają to współczuję..
Może faktycznie zdrada wchodzi w grę. Nie przyzna się to chyba logiczne jest.
A ma jakieś koleżanki o które zazdrosna byłaś/ które ewidentnie coś do niego mają/miały i są singielkami?
W poprzedniej miał taką jedną, aż mam ciarki jak sobie przypomnę, były niewinne SMS-y ale jednak zalatujące flirtem, twierdził że nic między nimi nie ma ale ja się wściekłam jak zobaczyłam te SMS-y i była awantura do tego stopnia że walną ręką w ścianę i ją zwichnął
93kora
No to może tutaj poszukaj.Niedawno zmienił pracę, nie opowiada zbyt wiele o swojej pracy i koleżankach…
W poprzedniej miał taką jedną, aż mam ciarki jak sobie przypomnę, były niewinne SMS-y ale jednak zalatujące flirtem, twierdził że nic między nimi nie ma ale ja się wściekłam jak zobaczyłam te SMS-y i była awantura do tego stopnia że walną ręką w ścianę i ją zwichnął
Skoro wcześniej nie były potrzebne Wam tabletki to po co teraz? Dziwne dla mnie to.
reklama
Dla mnie też ale tak jak pisałam wyżej, jak zapytałam to zaczął się śmiać i powiedział że to dla mnie… i brakuje 4No to może tutaj poszukaj.
Skoro wcześniej nie były potrzebne Wam tabletki to po co teraz? Dziwne dla mnie to.

Podziel się: