reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to na prawdę możliwe??Miesiączka w ciązy??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama mojej koleżanki była w ciąży a do 3 miesiąca normalnie miesiączkowała. Nie wiem dokładnie jaka to zależność. Bo ona gdy zaszła w kolejną ciąze gdy była po 40.

Moja mama mi mówiła, ze dwa razy jak zaszła w ciąże to dowiedziała się dopiero w czwartym miesiącu bo do tego czasu normalnie miesiączkowała. Ja nie raz słyszałam, ze zdążają się takie przypadki. Natura potrafi płatać figle. Nigdy nic nie wiadomo...:tak:

No ja miałam w 1 ciąży miesiączkę przez 2 miesiące a w 2 ciąży przez 1 cykl plamienie podobne do opisanego ale miesiączka 2 dni.
Więc nie tylko słyszałam :-)
Pozdrawiam

Ja z moim synkiem mialam w terminie pierwszej miesiączki mocniejsze plamienie przez 1,5 dnia, a potem nic.
Jak niejestes pewna to zrób sobie test.

mogłaś zrobić test a potem zapytać gdyby sie okazało,że jesteś w ciąży,bo ból piersi o niczym nie świadczy,w ciąży piersi bolą raczej dłuższy czas,chociaż u niektórych wogóle nie występują dolegliwości bólowe.Te brudzenie -kawa z mlekiem może oznaczać problem hormonalny.
Jeśli pojawiło się to 24dc a cykle masz 27-29 dniowe to może to być sprawa hormonów.
Poprawcie mnie jak się myle :tak:

mam takie pytanie...sprawa wyglada tak ze staramy sie z narzeczonym o dziecko i dostalam planowo okres...tzn w pierwszy dzien bylo to tylko plamienie a teraz juz 3 dzien mam normalny okres (moze troche mniej obfity) robilam sobie test ciazowy i pojawila sie druga kreska ale naprawde ledwo widoczna...??co powinnam zrobic??czy jest szansa ze jestem w ciazy??

mam takie pytanie...sprawa wyglada tak ze staramy sie z narzeczonym o dziecko i dostalam planowo okres...tzn w pierwszy dzien bylo to tylko plamienie a teraz juz 3 dzien mam normalny okres (moze troche mniej obfity) robilam sobie test ciazowy i pojawila sie druga kreska ale naprawde ledwo widoczna...??co powinnam zrobic??czy jest szansa ze jestem w ciazy??
Najlepiej wybierz się do lekarza bo skoro pokazała Ci się ta druga kreseczka to jest duża szansa na ciąże, a wszelkiego rodzaju plamienia lub krwawienia mogą być niebezpieczne dla fasoleczki.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry