• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czy to plamienie implantacyjne?

witam, mam pytanie

30 maja, była szansa na zapłodnienie przez palcówkę z preejakulatem, i akurat 30 maja wypadał mi dzień płodności(na apce flo).
mam okres nieregularny więc wątpię żeby pokazywało prawidłowo.
7 czerwca dostałam jakiegoś plamienia,krew z wodnistym śluzem i do dzisiaj mam takie plamienia, nie ma tej krwi jakoś super mało, są momenty że jest jej więcej i jest ciemno czerwona a raz jest czerwona.
ale jest to znacznie lżejsze niż mój okres zazwyczaj(miał być 14 czerwca)
od 5 czerwca jestem na antybiotyku, i też byłam nad morzem(może to jakoś wpłynęło na to)
dodam, że 8 czerwca zrobiłam test i był negatywny ale wydaje mi się że to za szybko.
proszę o inf.

Ostatnia edycja:
reklama
witam, mam pytanie

30 maja, była szansa na zapłodnienie przez palcówkę z preejakulatem, i akurat 30 maja wypadał mi dzień płodności(na apce flo) mam okres nieregularny więc wątpię żeby pokazywało prawidłowo
7 czerwca dostałam jakiegoś plamienia krew z wodnistym śluzem i do dzisiaj mam takie plamienie, nie ma tej krwi jakoś super mało, są momenty że jest jej więcej i jest ciemno czerwona a raz jest czerwona.
ale jest to znacznie lżejsze niż mój okres zazwyczaj(miał być 14 czerwca)
od 5 czerwca jestem na antybiotyku, i też byłam nad morzem(może to jakoś wpłynęło na to)
dodam, że 8 czerwca zrobiłam test i był negatywny ale wydaje mi się że to za szybko.
proszę o inf.
Masz okres.
Palcówka nie zapładnia

IMG_1025.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry