A więc sprawa wygląda tak: od pewnego czasu, nie moge przestać się obawiać, że mogę być w ciąży (według kalkulacji byłby to 15-16 tydzien, zabezpieczalismy sie), chociaż byłoby to dziwne, ponieważ mialam juz trzy okresy (ostatni przyszedl tak z 4 dni przed spodziewanym terminem). Test ciążowy też robiłam, ba, nawet trzy i to każdy inny. Pierwszy 9 tygodni po stosunku, drugi tak z 11, a trzeci 13 - każdy negatywny. Czynnik, który tak ogromnie mnie stresuje, to zaokrąglający się brzuch na dole. Ostatnio czuje też takie jakby taki bąbelki w środku. Jak przestać myśleć o tym, że to ciąża, jak to prawie w 100% nie ona? A może jednak jest taka możliwość?
reklama
Rozwiązanie
Wiesz co ja myślę że to mogą być zwykłe wzdęcia , a ciąże można sobie wmówić ,jeśli tak bardzo się jej boisz ,ale jestem pewna że w niej nie jesteś
Darua/i567
Zaciekawiona BB
Test ciążowy powinno robić się w dniu spodziewanej miesiączki, moim zdaniem skoro miałaś okres w ciąży nie jesteś test też zrobiłaś za wcześnie.
Za wczesnie? Bylo to po pare i parenascie tygodni po stosunkuTest ciążowy powinno robić się w dniu spodziewanej miesiączki, moim zdaniem skoro miałaś okres w ciąży nie jesteś test też zrobiłaś za wcześnie.
Darua/i567
Zaciekawiona BB
Za wczesnie? Bylo to po pare i parenascie tygodni po stosunku
Sorki źle doczytałam. Ale jeżeli zrobilas trzy testy wszystkie wyszły negatywnie to raczej w ciąży nie jesteś tym bardziej że masz okres normalnie. Ale dla pewności zrób Betę.
Kasiulek 77
Fanka BB :)
Kochana po tylu tyg negatywne testy czyli ciąży brak ,nakrecasz się i dopatrujesz objawów i wierz mi możesz je mieć ,tak psychika płata nam figle ,ja starając się o ciążę miałam wszelkie możliwe objawy a ciąży nie było
więc odpuść ,nie jesteś w ciąży
reklama
DziękujeKochana po tylu tyg negatywne testy czyli ciąży brak ,nakrecasz się i dopatrujesz objawów i wierz mi możesz je mieć ,tak psychika płata nam figle ,ja starając się o ciążę miałam wszelkie możliwe objawy a ciąży nie byłowięc odpuść ,nie jesteś w ciąży
Podziel się: