Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest pęcherzyk żółtkowy.Byłam wczoraj na usg i lekarz wypatrzyl tylko pęcherzyk żółtkowy, ale mi się wydaje, że w tym miejscu co dałam strzałkę widać mikroskopijny zarodek. Co sądzicie? Pytam bo bardzo się niepokoje tym że nie widać jeszcze zarodka a jestem 6+4
Dzięki wielkie. No nic trzeba mi czekać w takim razie. To straszny czas. Jestem chora przez to napięcie. Głowę mi rozsadza.Zobacz załącznik 1290087
Tak wygląda zarodek , a obok niego, to z pustymi środkiem jest pęcherzyk żółtkowy. Ta kropeczka u ciebie to struktura pęcherzyka.
Rozumiem, wszystkie czekalysmy na zarodek, ale każdej z nas ciąża jest inna i pokazuje on się w różnym czasie, lekarz mówił, że coś jest nie tak, że się stresujesz ?Dzięki wielkie. No nic trzeba mi czekać w takim razie. To straszny czas. Jestem chora przez to napięcie. Głowę mi rozsadza.
Sama jestes stara panną, coś złego jej napisałam?Tutaj stare panny