• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy tylko ja teraz tak choruje?

nasturcjja

Fanka BB :)
Heej dziewczyny, od 2 dni strasznie boli mnie gardło i czuje się tragicznie. Podejrzewam, ze zarazilam się od mamy, bo spędziliśmy razem weekend i sama kupowałam jej tabletki na gardło, bo tak ją bolało. Katar mam taki, ze nos wytre raz może na 2h. Mój znajomy mówi, ze ma to samo, a mieszkamy od siebie 500 km dalej i zadtanawiam się, Wy tez tak ciężko przychodzicie ten początkowy okres wiosenny? Czy może jednak powinnam robić test na Covid? Nie pamietam czy ból gardła to był objaw, no ale wole zapytać, bo jeśli Wy tez tak teraz chorujecie to sobie odpuszczę ;) bo może po prostu mnie przewiało czy coś :)

reklama
Heej dziewczyny, od 2 dni strasznie boli mnie gardło i czuje się tragicznie. Podejrzewam, ze zarazilam się od mamy, bo spędziliśmy razem weekend i sama kupowałam jej tabletki na gardło, bo tak ją bolało. Katar mam taki, ze nos wytre raz może na 2h. Mój znajomy mówi, ze ma to samo, a mieszkamy od siebie 500 km dalej i zadtanawiam się, Wy tez tak ciężko przychodzicie ten początkowy okres wiosenny? Czy może jednak powinnam robić test na Covid? Nie pamietam czy ból gardła to był objaw, no ale wole zapytać, bo jeśli Wy tez tak teraz chorujecie to sobie odpuszczę ;) bo może po prostu mnie przewiało czy coś :)
Teraz jest sezon na różne alergię. Może to to?

U mnie miesiąc temu ból gardła okazał się COVID, więc rób test. W zasadzie bez innych objawów oprócz zmęczenia. Mogłabym cały dzień z łóżka nie wstawać.
Ból był okrutny, aż w nocy spać nie mogłam. W zasadzie max temperatura jaką miałam to 37,2.

edit. Dodam, że jestem po 3 dawkach. Zaraz po mnie zachorował mąż i dzieci (też szczepione).

U mnie miesiąc temu ból gardła okazał się COVID, więc rób test. W zasadzie bez innych objawów oprócz zmęczenia. Mogłabym cały dzień z łóżka nie wstawać.
Ból był okrutny, aż w nocy spać nie mogłam. W zasadzie max temperatura jaką miałam to 37,2.

edit. Dodam, że jestem po 3 dawkach. Zaraz po mnie zachorował mąż i dzieci (też szczepione).
Ja nie jestem zaszczepiona żadna dawka, moja mama tez, wiec może zlapalysmy to cholerstwo. No nic - kupie test, zobaczymy czy pierwszy raz w życiu zobaczę 2 kreski 😂😂😂

reklama
Nie jestem alergikiem, a przynajmniej nigdy nie miałam z tym problemu, oczy nie łzawią, z nosa się za bardzo nie leje, wiec alergie chyba wykluczam, ale ten ból gardła 😭😭
Daje to pod rozwagę, bo sama mam 30 lat, też nie byłam alergikiem, a od ok 3 lat mam masakrę w czerwcu w związku z alergią. Nie łzawią mi oczy, tylko organizm od razu dostaje w zatoki i gardło.

Co do covidu - wszystko jest możliwe. Ja akurat przeszłam bezobjawowo, ale ponoć ból gardła i karku jest teraz głównym objawem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry