• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy tylko ja widzę 2 kreskę ????

Klaudipatty

Fanka BB :)
Hejka dziewczyny pisze z zapytaniem do was czy tylko ja widzę 2 lekka kreskę? Dodam że kreska pojawiła się praktycznie w tym samym czasie co 2. Testy z moczu wychodzą negatywne. Dodam że odstawiłam plastry antykoncepcyjne z końcem lutego. Miesiączka była po odstawieniu Ok 7 dni. Miewam dziwne zawirowania oraz mdłości nie wiem jak interpretować wynik. Pomóżcie

Załączniki

• 69CBB6DA-0045-4A92-AC28-1D38A97EB877.jpeg
    69CBB6DA-0045-4A92-AC28-1D38A97EB877.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 712
reklama
Przykro mi, ale ten test nie wygląda na pozytywny. Wiem jak to jest, bo szukałam drugiej kreski przez ponad rok. Ile jesteś dni po terminie misiaczki?

Hejka dziewczyny pisze z zapytaniem do was czy tylko ja widzę 2 lekka kreskę? Dodam że kreska pojawiła się praktycznie w tym samym czasie co 2. Testy z moczu wychodzą negatywne. Dodam że odstawiłam plastry antykoncepcyjne z końcem lutego. Miesiączka była po odstawieniu Ok 7 dni. Miewam dziwne zawirowania oraz mdłości nie wiem jak interpretować wynik. Pomóżcie
Na tych testach często wychodzą dwie kreski :D zrób inny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry