reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czy tylko mężatki?

reklama
MALINKO!
ODPOCZYWAJ POKI MOZESZ BO POTEM JAK MALENSTWO SIE POJAWI TO DOPIERO BEDZIE!!! CHYBA ZE BEDZIE TAKIE GRZECZNIUTKIE ZE BEDZIE DAWALO SPAC MAMUSI!

malinko jesli mogla bym ci cos poradzic
to klas sie wczesnie spac ja kladlam sie spac po 11 i mala teraz tez tak chodzi spac wstawalam o 4 z rodzicami do pracy i mala tez sie tak budzi'
a moja ciocia caly czas spala i jej coreczka jest bardzo spokojna i spi a martyna przed 11 nie bedzie spala

malinko tak jak ci pisalam zmien sobie na rozowy i bedzie super :)
a co do zmuszanai to jak sie chce to sie wszystko da :)
ja teraz zaluje ze sie tak pozno kladlam bo teraz musze siedziec do 11 ::)

reklama
Do góry