reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czy tylko mężatki?

reklama
Ta tylko zeby przy jego dziecku sie tak budzil a nie tylko przy kolegi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:)..Ja Wam powiem, ze mój maz..jak jestesmy gzies na imprezie, gdzie są dzieci..zawsze bawi się z nimi:)..tak bardzo uwielbia ..kocha dzieci..i pragnie już dawno swojego..tylko ma dziecinną zonę i póki co musi sie nią opiekować;)..ale chyba przez to jest szcześliwy..choć już chcialby powiekszyć rodzinkę:)..

DORKA no chyba nie az tak strasznie dziecina hehe :)

KOCIAK swoim bedzie sie opiekowal jeszcze bardziej zobaczysz pokocha tego malego skarba tak jak ty faceci poprostu maja maly problem ciezko im sie okazuj uczucia a to w takich sprawach wlasnie wychodzi to najczesciej my kobiety jestesmy bardziej uczuciowe:)

nie wiem ja chyba bede miala problem z dzieckiem ;) Balam sie wziasc julke ::) ::) balam sie ze jej cos zeobie

KOCIAK ze swoim dzieckiem jest penie supelnie inaczej :) instykt napewno dziala i wie sie co ma sie robic.Ja juz miala kilku noworodkow na rekach wiec tego raczej sie nie boje ale raczej :)

Mam nadzieje ::) Dziecko bedzie takie nerwowe ze sobie nie wyobrazam jak to wszystko bedzie od wczoraj jak sie poklucilam z tym moim debilem to przestalo kopac ::) ::) ::) moze sie wystarszylo

reklama
Do góry