reklama
Ja miałam 2 iui i nic ... Jeszcze do 3 podejdę i chyba tyle, a ty leczysz się w Ovum?Ja chyba będę podchodzić w Ovum do inseminacji jak tylko cykl na to pozwoli. Też jestem ciekawa jaka skuteczność mają w tej placówce.
Tak leczę się w tej klinice, u kogo miałaś robioną inseminację ?Ja miałam 2 iui i nic ... Jeszcze do 3 podejdę i chyba tyle, a ty leczysz się w Ovum?
Dr. Mroczkowski ,a ty u kogo się leczysz ?Tak leczę się w tej klinice, u kogo miałaś robioną inseminację ?
Staram się od 5lat a lecze ,a leczyłam rok ,bo rok przerwy musiałam zrobić, ale od grudnia znowu chce zacząć, znaczy podejsc do 3 iui,ale nie bardzo mam ochotę robić ją o Mroczkowskiego ,a ty juz podchodzilas do iui ? A TY jak dlugo sie leczyszDr. Tkaczuk - Włach , u dr Mroczkowskiego byłam na 2 wizytach jak moja lekarka była na urlopie . Ile już czasu starasz się i leczysz?
A u Ciebie jaki problem ,u mnie wrogi śluzHej leczę się już 1.5 roku i Pani Dr, wcześniej byłam pod opieką rok u innego lekarza. Jeszcze nie miałam inseminacji.

reklama
Czy ty u Mroczkowskiego tez miałaś takie szybkie wizyty ?A u Ciebie jaki problem ,u mnie wrogi śluzNo ja też wcześniej leczyłam się u zwykłego ginekologa też coś koło roku ,ale z nim to do usranej śmierci bym się leczyła i wkoncu trafiłam do Ovum i też prawie rok