Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...moze to strategia a byc moze moja corcia jest taka wyrozumiala,ze na wiele mi pozwalala i pozwala...kiedy nie spala to "bawila sie" w łozeczku lub na tapczanie zabawkami a kiedy np. jej sie juz znudzilo to poprostu duzo do niej mówilam,zawsze choc mnie nie widziala to mnie słyszala a najbardziej pomógł mi telewizor-chodzil i chodzi nontoper...bardzo ciekawe urzadzonko dla maluszka-uwielbia vive-kiedy słyszy muzyke wrecz rwie sie do wariacji-ma prawiem 7 miesiecy ale tak bylo od samego poczatku.Foteliki,bujaczki czy wlasnie słynna hustawka z melodyjka nie ma takiego wziecia jak gadanie do malej lub tv.Mnie sie udalo,zreszta mala bardzo malo placze za to wiecznie sie chichra a zwlaszcza jak widzi psa na horyzoncie to wtedy jest masakra-musze interweniowac bo łozeczko az cale lata:-)