Cześć  Mam do was pytanko, czy wasze bobasy były spokojne czy fikały w brzuchu? I czy to wpływało też na zachowanie dziecka po porodzie?
 Mam do was pytanko, czy wasze bobasy były spokojne czy fikały w brzuchu? I czy to wpływało też na zachowanie dziecka po porodzie?
Na każdym USG moja dzidzia fika i nie daje się uchwycić do zdjęcia Jestem ciekawa czy poza brzuchem też będzie tak ruchliwa
 Jestem ciekawa czy poza brzuchem też będzie tak ruchliwa  Jestem obecnie w 21tc i czuję coraz częściej te pląsy.
 Jestem obecnie w 21tc i czuję coraz częściej te pląsy. 
Edit.
I dajcie znać jak ze snem Waszych pociech, zastanawiam się, czy moja aktywna w brzuchu córka będzie chciała w ogóle spać

Na każdym USG moja dzidzia fika i nie daje się uchwycić do zdjęcia
Edit.
I dajcie znać jak ze snem Waszych pociech, zastanawiam się, czy moja aktywna w brzuchu córka będzie chciała w ogóle spać

Ostatnia edycja: 

tornado nie do zatrzymania
 tornado nie do zatrzymania 

W wieku 6 miesięcy raczkowała i siadała, była bardzo ruchliwa i wszystko chciała robić już zaraz. Przy niecałych 9.5 miesiąca postawiła pierwsze kroki. Ale... Potem wolała żeby ją matka nosiła, a biegać to chciała tylko na podwórku
 W wieku 6 miesięcy raczkowała i siadała, była bardzo ruchliwa i wszystko chciała robić już zaraz. Przy niecałych 9.5 miesiąca postawiła pierwsze kroki. Ale... Potem wolała żeby ją matka nosiła, a biegać to chciała tylko na podwórku  Żadnej nadpobudliwości nie wykazuje, lubi i poskakać i posiedzieć
 Żadnej nadpobudliwości nie wykazuje, lubi i poskakać i posiedzieć