reklama
Natalia9898
Fanka BB :)
Nic nie widzę , jeśli chcesz.miec pewność idź na betę
Truskawka1233
I jeszcze ja podbije temat 
Dobry Wieczór
Jako że odświeżyłam konto potrzebuje porady dotyczącej testu ciążowego . Zrobiłam dziś wieczorem Facelle rossmanowski o czułości 10mlu , który wyszedł ostatecznie negatywnie , dopiero po upływie czasu pokazała się delikatna druga kreska , oczywiście nie wzięłam tego pod uwagę . Coś mnie tknęło i wykonałam kolejny Bobo test o czułości 25 mlu który w ciągu 5 minut ( tak jak na ulotce ) pokazał dosłownie cień cienia drugiej kreski , przynajmniej tak mi się wydaje . Jest już późno wiec światło tez jest słabe i ta kreska jest mało co widoczna . Możecie powiedzieć jakie miałyście doświadczenia z testami Bobo ? Spróbuje załączyć zdjęcie testu . Pozdrawiam

Dobry Wieczór

Truskawka1233
Klaudiaa123
Zaangażowana w BB
Widać baaardzo słaba kreskę, chyba trzeba poczekać i powtórzyć za kilka dni. Znając siebie pewnie bym robiła na drugi dzieńDodaje zdjęcienie mam zielonego pojęcia czy tylko ja to widzę
![]()

Truskawka1233
Właśnie nie wiem
jestem kilka dni przed miesiączka wiec ma prawo być blada albo po prostu może jej nie być jeszcze
chociaż w pierwszej ciąży test był wyraźnie pozytywny jeszcze przed spodziewana @ .Zastanawiam się czy to nie jest ten taki pasek kontrolny który się zabarwia kiedy wynik ma wyjść dodatni

reklama
Kapka
Początkująca w BB
14 dpoTest negatywny, a ile dpo jesteś?
Ostatnia edycja: