Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No niestety na zwolnieniu byłam w październiku, w związku z punkcją po in vitro. Myślałam że L4 dla kodu B wylicza się inaczejTo zależy kiedy byłaś na L4. Jeśli w ciągu ostatnich 3 m-cy - to podstawa będzie taka jak na poprzednim L4.
Jeśli zwolnienie było wcześniej, to wówczas wylicza się średnią z wyrównaniem jakbyś w danym miesiącu nie była na L4 (i może wyjść albo więcej albo mniej).![]()
Ten przepis od 2022 się zmienił. Wcześniej rekalkulacja podstawy zasiłku była po 3 mc przepracowanych, teraz już po 1 mc.To zależy kiedy byłaś na L4. Jeśli w ciągu ostatnich 3 m-cy - to podstawa będzie taka jak na poprzednim L4.
Jeśli zwolnienie było wcześniej, to wówczas wylicza się średnią z wyrównaniem jakbyś w danym miesiącu nie była na L4 (i może wyjść albo więcej albo mniej).![]()
Czyli jak ostatnie zwolnienie miałam od 20 do 25 października, to nowe przeliczenie wejdzie jak pójdę na l4 od grudnia?Ten rp
ten przepis od 2022 się zmienił. Wcześniej rekalkulacja podstawy zasiłku była po 3 mc przepracowanych, teraz już po 1 mc.
TAKCzyli jak ostatnie zwolnienie miałam od 20 do 25 października, to nowe przeliczenie wejdzie jak pójdę na l4 od grudnia?
Dziękuję!