Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Celna uwaga;-)....same się pogrążamy- to zależy od charakteru a nie od fizjologii, a takimi tekstami tylko utrwala się obraz kobiety rozchwianej emocjonalnie i nieprofesjonalnej ze względu na fizjologię
a później cały dzień przeżywa że nasza kruszynka już tyle urosła. Ktoregoś razu widzielismy jak mała ziewa to poźniej M kazdemu znajomemu się chwalil że to widział. Także dla ojca dziecka to równie wielkie przeżycie jak i dla matki. A co do lekarza ja się nie spotkalam żeby jakiś zabronil wejsc mężczyźnie do gabinetu na usg. Mój ze mną wchodzil nawet jak mialam dopochwowo sprawdzane czy jest jajeczkowanie i lekarz zawsze był zadowolony że mężczyzna się tak przejmuje. Długo się staraliśmy o dzidziusia bo ponad 3 lata i na poczatku chodzilismy do lekarzy na NFZ (ponad rok do jednego ktory niezle sciemniał ze zrobi inseminacje nie mając do tego sprzetu) i dobrze że M ze mną był kilka razy bo dzięki temu ze stał z boku to zauwazył jaki ten lekarz był niekompetentny i zaczelismy chodzic prywatnie, a po 3 wizytach zaszłam w ciążę. Więc jeśli masz jakies wątpliwości co do swojej lekarki to zmien ją, ja osobiście wolę ginekologów mężczyzn niz kobiety. Pozdrawiam :-)Witajcie kobitki, ja na każde usg chodzę z mężem, a mialam w 9tyg, 13, 17, 21, 25, 29, i teraz czeka mnie w pon kolejne.
aż tyle usg juz miałaś robione??? aż jestem w szoku wszystkie moje znajome w ciąży miały robione po 3,4 usg mi również lekarz powiedział że nie może być więcej niż 4