Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Emira
Ale swoje pytanie dotyczace synusia moglabys (hipotetycznie) zadac w watku "co potrafia nasze dzieci"![]()
e tam - Mamo Stacha - to nie ostatnio
Ja sie tam prawie na samym poczatku (jeszcze jak w ciazy bylysmy) poklocilam z Eliza.
Mea kiedys dosc ostro dyskutowala z Purchawka i jakos dalej sie trzymamy bez wiekszych urazow
Gdzie jest tyle bab to i male sprzeczki musza byc.
Oczywiscie milo by bylo zeby ich nie bylo ale najwazniejsze ,zeby po sprzeczce dalej normalnie ze soba gadac przy innych - mniej kontrowersyjnych tematach![]()
A tu Nessi powaliła mnie na łopatki. Nie widzę już sensu zamykania wątku. Przypomnę również, że po zmianie szaty forum nawet nasz "zamknięty" był jakiś czas otwarty.
Ja również biorę odpowiedzialność za wszystko co piszę.
Daffi gdybys pzreczytała co wczesniej napisałyśmy zrozumiałabys nasze argumenty;-) nie chodzi o przeczytanie męża, babki czy teściowej. Każda z nas bierze odpowiedzialność za to co pisze, tylko o to, żeby inne forumowiczki BB nas niei czytały bo to niezła telenowela jest;-) To jakbys z kims rozmawiała prywatnie przez megafonzaglosowalam jeszcze...choc nie wiem czy jeszcze mozna. co do glownego jestem na NIE!!!!
pisze tu cala prawde nic nie sciemniam nie klamie... a jesli ktos cos powie mezowi czy tesciowej to powinno ich tylko sklonic do przemyslen i tyle.....
zreszta maz wie co ja o nim tu mowie bo czasem pisze jak siedzi obok mnie...za to jak najbardziej jestem za by zamkniety zostal ALBUM!
Mea ja widze wyniki glosowania..
9 na tak
25 na nie

Daffi gdybys pzreczytała co wczesniej napisałyśmy zrozumiałabys nasze argumenty;-) nie chodzi o przeczytanie męża, babki czy teściowej. Każda z nas bierze odpowiedzialność za to co pisze, tylko o to, żeby inne forumowiczki BB nas niei czytały bo to niezła telenowela jest;-) To jakbys z kims rozmawiała prywatnie przez megafon
Inni mają pozamykane watki o których nie wiemy i tam sobie piszą.