Hot chocolate
Mama Macola ;)
Ja również jestem na NIE... fajnie jak do dyskusji włączają się nowe dziewczyny, dzielą się swoimi doświadczeniami, radościami i zmartwieniami... i zostają z nami ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajciepozwoliłam sobie zagłosować, gdyż czytam to forum praktycznie od lipca. Myślę, że jest to przede wszystkim forum dla MAM GRUDNIOWYCH, prawda? Bardzo często korzystam z Waszych rad odnośnie dzieci czy podpatruję, jak rozwijają się wasze dzieciaczki. Myślę, że takie forum powinno być ogólnodostępne. A że ktoś pisze o osobistych sprawach, to raczej ma świadomość, że mogą to czytać inni. Pozdrawiam, Ania z czteromiesięcznym Szymusiem
![]()
Witajciepozwoliłam sobie zagłosować, gdyż czytam to forum praktycznie od lipca. Myślę, że jest to przede wszystkim forum dla MAM GRUDNIOWYCH, prawda? Bardzo często korzystam z Waszych rad odnośnie dzieci czy podpatruję, jak rozwijają się wasze dzieciaczki. Myślę, że takie forum powinno być ogólnodostępne. A że ktoś pisze o osobistych sprawach, to raczej ma świadomość, że mogą to czytać inni. Pozdrawiam, Ania z czteromiesięcznym Szymusiem
![]()
I ten post jest właśnie poparciem moich argumentów!
Witamy![]()
Wręcz przeciwnie, jeżeli ktos szuka info to prędzej znajdzie porady na wątkach tematycznych, watek główny stał się bardziej "osobisty".
Wręcz przeciwnie, jeżeli ktos szuka info to prędzej znajdzie porady na wątkach tematycznych, watek główny stał się bardziej "osobisty".