magda85-gdańsk
Fanka BB :)
No jasne ze nie mam! :-) A wrecz troche uroslam z dumy
A jesli chodzi o zamykanie - ja dalej na NIE z dokladnie tych samych powodow ktore wczesniej przewalkowalysmy![]()
hehe też bym pękała z dumy z takiego owłosienia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No jasne ze nie mam! :-) A wrecz troche uroslam z dumy
A jesli chodzi o zamykanie - ja dalej na NIE z dokladnie tych samych powodow ktore wczesniej przewalkowalysmy![]()
hehe też bym pękała z dumy z takiego owłosieniaa wychodza mu już włoski? ja patrze wczoraj i myślałąm, że jakis kot sie położył u młodego w łóżeczku, bo włosów tyle, ale to sie okazało, że to włoski młodego
teraz ma takiego iroka pośrodku głowy
moge mu robić zaczeski
![]()

Jestem na nie.Nie mam czasu tak często wchodzić na forum ale nie chciałabym tracić możliwości kontaktu pogadania z Wami.
mamy aktualnie wynik 10:7 za zamknieciem ... zakladajac ze kilka osob /jak ja/ zmienilo zdanie to i tak sie zastanawiam gdzie jest te kilkanascie ktore byly na nie ??
A co do zamkniecia Albumu. Ja niestety nie mam dostepu a przeciez kiedys dodawalam tam zdjecia :-(