• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No jasne ze nie mam! :-) A wrecz troche uroslam z dumy :-D

A jesli chodzi o zamykanie - ja dalej na NIE z dokladnie tych samych powodow ktore wczesniej przewalkowalysmy :tak:

hehe też bym pękała z dumy z takiego owłosienia:P a wychodza mu już włoski? ja patrze wczoraj i myślałąm, że jakis kot sie położył u młodego w łóżeczku, bo włosów tyle, ale to sie okazało, że to włoski młodego:P teraz ma takiego iroka pośrodku głowy;) moge mu robić zaczeski:P

reklama
hehe też bym pękała z dumy z takiego owłosienia:P a wychodza mu już włoski? ja patrze wczoraj i myślałąm, że jakis kot sie położył u młodego w łóżeczku, bo włosów tyle, ale to sie okazało, że to włoski młodego:P teraz ma takiego iroka pośrodku głowy;) moge mu robić zaczeski:P

Jak narazie wloski dzielnie trzymaja sie glowy i jeszcze sie nawet nie wytarly z tylu (zastanawiam sie kiedy zazwyczaj sie dzieciom wycieraja). I dodam jeszcze ze wciaz rosna mu w gore :-) (dziewczynki przepraszam ze nie na temat ;-)). Zaczeski :-D :-D

wg mnie mozemy zamknac ale przed przypadkowymi ludzmi ktorzy czytaja nasze posty i sa tu zupelnie przypadkiem..
ale nie przed nami samymi....

Jestem na nie.Nie mam czasu tak często wchodzić na forum ale nie chciałabym tracić możliwości kontaktu pogadania z Wami.

Ja jestem za nie zamykaniem watku tak jak wczesniej te same argumenty sytuacja z Georgina nie spowodowala ze zmienilam zdanie ale oczywiscie jak zawsze sie dostosuje do wiekszosci.

mamy aktualnie wynik 10:7 za zamknieciem ... zakladajac ze kilka osob /jak ja/ zmienilo zdanie to i tak sie zastanawiam gdzie jest te kilkanascie ktore byly na nie ??

Ja zaglosowalam na NIE. Co prawda BARDZO malo z wami pisze (corka zajmuje mi prawie caly dzien-szybko sie nudzi a do tego chyba teraz zabki jej ida) ale czytam was kiedy tylko mam chwilke. Czasem zanim cos przeczytam do konca, musze uciekac i jestem sama zla, ze nawet wszystkiego nie przeczytala a co dopiero odpisywac. Podziwiam Was wszystkie, ktore tak czesto piszecie na forum i ze macie tyle czasu:-). A z drugiej strony bylam tez swego czasu zla, ze zadawalam pytanie na forum i nie uzyskiwalam odpowiedzi :-( i dlatego nie pisalam.
A co do zamkniecia Albumu. Ja niestety nie mam dostepu a przeciez kiedys dodawalam tam zdjecia :-(

reklama
A co do zamkniecia Albumu. Ja niestety nie mam dostepu a przeciez kiedys dodawalam tam zdjecia :-(

byla przez chwile akcja i czekalam na zgloszenie sie wszystkich osob ktorych nie mialam na liscie ... moge cie dopisac ale nie wiem kiedy album ruszy bo z niewiadomego mi powodu zostal zamkniety !! jak tylko sie to wyjasni to dopisze rowniez osoby ktorych brakuje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry