BABY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (wystarczy wykrzyknikow zeby zobaczyk ze to krzyk?

)
Mysle ,za zaczynamy byc drobnostkowe
Juz wczoraj widzialam co sie swieci jak lista wskoczyla na forum (a tez bylam za jej stworzeniem)
Zaczne od innej strony to moze zmienie tok rozmow albo zacznie sie nowy spor.
Skoro mamom , ktore chca utrzymac watek otwarty nie zalezy na wylewnosci na forum, zalezy za to na POTENCJALNYCH nowych czlonkiniach a nie zalezy na NAS - starych bywalczyn bedacych tu od ponad roku to niech watek zostanie otwarty. Ja jak mowie sie dostosuje.
Chcialam natomiast dodac ze i mi jest cholera przykro (choc ja taka wrazliwa nie jestem ale ciagle komus tu qrwa jest przykro to teraz bedzie mi) . Jestem tu prawie od poczatku. Od ponad roku przyjmowalam z otwartymi rekoma kazda nowa mame. Mialy one rok i dwa miesiace zeby sie dolaczyc. Nie zrobily tego to damim jeszcze moze tydzien a potem chcialam zamknac watek bo:
- jestem za granica
- bo mam siostre i mame na skypie tylko
- bo nie mamprawdziwej przyjaciolki w realu
- bo max, dom, rodzina zabieraja mi mnostwo czasu
- bo osoby , ktore tu znam nie musza znac szczegolow z mojego zycia
a chce:
- pogadac o swojej dupie
- o swoim orgazmie
- o seksie po porodzie
- o smutku bo cos mi z facetem np nie idzie
- o moim synu , ktory sie zakochal.
i przy okazji chcialam sie pochwalic swoimi pieknymi dziecmi , i mezem z ktorych jestem dumna a jak wkleje fotki i opisze to wszystko to pol polski bedzie np wiedzialo ze moj M nie mial wczoraj orgazmu

ha ha - to sa przyklady oczywiscie
Dziewczyny , ktore nie maja takiej potrzeby wylewnosci moga pisac i na zamknietym i na otwartym bo to nie ma dla nich wiekszego znaczenia. Natomiast dla tych , ktore potrzebuja forumowej bliskosci ma to znaczenie ogromne.
I dlaczego te , ktorym nie zalezy nie moga zrobic czegos dla tyc ktorym zalezy.
W imie czego?
nowych mam , ktore sie jeszcze nie pojawily.
Czyli nieznane jest stawiane ponad znane.
I jaka to przyjazn????????????????