emwu76
Fanka BB :)
Podpisuje się rękami i nogami - to jest moje po czwarte, piąte i dziesiąte![]()
Emwu u r the best![]()
Dziekuje kochana - juz myslalam ze mnie jakies dziwadlo ...
Zawsze to razniej jak ktos mysli podobnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podpisuje się rękami i nogami - to jest moje po czwarte, piąte i dziesiąte![]()
Emwu u r the best![]()
Dziekuje kochana - juz myslalam ze mnie jakies dziwadlo ...![]()
Zawsze to razniej jak ktos mysli podobnie![]()
zamkniecie watku sprawi ze po malutku beda sie niektore z nas wykruszac i potem zostanie wielka pustka:-(wiem co pisze bo juz mialam stycznosc z takim zamknieciem,i co teraz nie pisze tam prawie nikt a bylo tak jak tu,ze nie mozna bylo nadazyc nadrabiac
czemu jestesmy takie nieufne...mamy czego sie bac?Bo ja rozumiem zamknac album ale nie watek.ok Kopciuszku - nie ze sie absolutnie z Toba nie zgadzam ale zagram zlego gliniarza
Czemu jestesmy nieufne? - sytuacja mojej fotki na "mama czy tata" , Sytuacja Anaoli , Sytuacja brzucha Asi.
Mozna pisac o waznych sprawach na zamknietym - nie wszystkie sprawy , ktore poruszamy na pierwszy rzut oka wydaja sie istotne i warte atajenia. Osoby postronne wylapuja informacje miedzy wierszami.
To tak dla kontrargumetu.
Generalnie to ja nie mam zbyt wiele do ukryciA i mog zostac na otwartym.
Co mnie sklania do zamkniecia to fakt ,iz odkrylam jak wiele osob nas obserwuje - biorac a niewiele dajac . (nie gniewajcie sie nowe mamay - ja tak ogolnie - ale tak mniej wiecej to odczuwam)