89karola80
Fanka BB :)
Cześć mamusie 
Jakie polecacie D3 i kwasy DHA dla delikatnego brzuszka? Synek ma 5 mcy.
Dziękuję
Jakie polecacie D3 i kwasy DHA dla delikatnego brzuszka? Synek ma 5 mcy.
Dziękuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęOstatnio dziewczyny pisały, że najlepszą wit D która jest lekiem, a nie suplementem bez recepty jest vigantol.
Dziękujętak wiem, bo udowodnione działanie, tylko czy najlepsza dla wrażliwego brzuszka? Chodzi o olej
![]()
Tak, dziękujęTu masz porownanie![]()
Jak wybrać najlepszą witaminę D3? Analiza najbardziej popularnych produktów! - Pan Tabletka
Jak wybrać najlepszą witaminę D3? Najlepszą dla dziecka i osoby dorosłej? Czy ważna jest dawka witaminy D3? Może forma? Vigantol, D-Vitum, czy Molekin...?pantabletka.pl
Witamina d3 rozpuszcza się w tłuszczach a nie w wodzie, więc jakiś jej nośnik musi być. W wyborze kieruj się tym, aby nie była na bazie oleju palmowego.Tak, dziękujęByłam już na tej stronie, ale nie znalazłam odpowiedzi. Chodzi mi co jest lepsze w sensie dla brzuszka małego maluszka. Vigantol jest na oleju archaidowym, D-vitum na słonecznikowym a może inne preparaty są jeszcze lepsze? Słyszałam, że "najlepsza"jest D3 na bazie wody (nie oleju), ale nie mogę znaleźć takiego preparatu. W aptece oczy wystawiają, ale to jest zaścianek
chyba, że mąż coś poknocił i źle powiedział
![]()